Mi a véleményetek erről az alkatról? Hogy lehetne hatékonyan formásítani? /kép nincs/
170 cm, 57 kg. Mell: 92 cm; derék: 61 cm; csípő: 91 cm. Testzsírszázalék: 23%. L/18
Mi a véleményetek erről az alkatról?
Kalóriát számolok, igyekszem egészségesen étkezni, rengeteg folyadékot viszek be, szedek vitamint, napi kardio és (saját testsúlyos) erősítő edzés becsületesen megvan. Mégis a súlyom stagnál (néha felugrik 60-ra), a bőröm petyhüdt, kövérnek és gyengének érzem magam.
Hogy lehetne hatékonyan formásítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kb. 3 kg-osak. A csontjaim nem nagyon bírják a megterhelést, ezért ritkán használom.
Egyébként elírtam: 17%-os* testzsír. De ebben kételkedem, mert csak online mérés...
Fegyencedzés,
+ ne kalóriát számolj, hanem rakd rendbe a kajádat, érdemes étrend naplót vezetni.
Szénhidrát, fehérje és zsírok arányára mennyiségére figyelj, ne a kalóriákra. Ügyelj a megfelelő eszenciális zsírok bevitelére és szedj valami értelmesebb multivitamint.
Tartom az 56 kg-t, méretek: 88-60-90 (elfogadhatóbb). Ezenkívül nem tudom mennyire számít, de comb az 50 cm, felkar az 25 cm - ezekből szeretnék leginkább lefaragni. A legkevésbé egyébként a fenekemen látszik az edzés...
2 éve még 80 kg voltam, akkor egy nyár alatt lement 15 kg. Olyan, mintha még mindig sok zsírfeleslegem lenne, de elbizonytalanodtam. Most már leálltam a kardióval, a kalóriaszámlálással is, csak így még rosszabbul érzem magam.
Időt kéne hagynom magamnak? Az utóbbi években rendszeresen foglalkoztam a testemmel, egész májusban pedig szálkásítani próbáltam ennek eredményét, de nem megy. Kiskorom óta satnya vagyok, fog ez valaha változni?
Valami konkrét diéta/edzés, ami beválhat?
a gerincproblémákhoz pont menne a fegyencedzés,mert nincsen benne hosszirányban terhelő gyakorlat és elég jó benne a törzs és hát edzése nyújtása.
tehát javíthat a problémádon.
a másik meg hogy mit csinálnál otthon eszközök hiányában ha nem ezt?
olvasd el a könyvet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!