Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kombináljam a kardió...

Hogyan kombináljam a kardió edzést a súlyzós edzéssel, a fogyás elérése érdekében?

Figyelt kérdés

Helyi zsírégetés köztudottan nincs, de én hiszem, hogy hogyha egy olyan részre jobban ráedzünk, ami problémásabb, akkor idővel meg lesz az eredménye.

Ez a terület a comb, tompor, fenék részre vonatkozik.

Ha a heteket felváltva, tehát egyik héten csak kardiózom, a másik héten pedig csak súlyzós edzést végzek, az beválhat? Csakmert napi szinten egy órát tudok edzeni és nehezen tudom csak belesűríteni egyszerre mindegyiket.

(Persze, a helyes táplálkozásra amennyire csak lehet figyelek, elvileg az az alapja az egésznek.)

Vélemények?

N/24

2015. máj. 3. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:

mindegy mikor kardiózol csak legyen elvégezve. Mehet teljesen külön a súlyzóstól vagy edzés után is. Nincs irányított zsírleadás, hiába reménykedsz ebben és bármit is hiszel ,attól nem lesz igaz.:)

Nem heti váltás kell kardio és súlyzósnál, hanem menjen mindkettő minden héten.

2015. máj. 3. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Reménykedni még lehet szerintem. :D Én megpróbálom a lehetetlent. Francos 4-5 kilóról beszélünk! :) Mindenesetre köszönöm a hozzászólást!

Véleményem szerint az én verzióm sem lehetetlen. Én annak nem látom értelmét, hogy fél órát kardiózzak, fél órát súlyzózzak. És akkor még a pár perces pihenőkkel nem is számoltam. De majd kiderül idővel.

2015. máj. 3. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
30 éve edzek, így van némi tapasztalatom, de te tudod. További jó edzést kívánok.:)
2015. máj. 3. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

És arról hallottál-e hogy nem vagyunk egyformák? (szerencsére)

Nem kötekedni szándékoztam, csak véleményt alkottam.

2015. máj. 3. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én sem kötekedtem, csak akkor minek kérdezel, ha nem fogadsz el olyan véleményt, ami nem egyezik az elképzeléseddel? Ha te biztosan tudod, hogy te jól tudod, akkor miért kérdezel? Ha meg nem tudod biztosan, akkor fogadd el a nálad 50-szer tapasztaltabb ember véleményét. Szerintem.
2015. máj. 3. 20:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben.
2015. máj. 4. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!