Hogyan kombináljam a kardió edzést a súlyzós edzéssel, a fogyás elérése érdekében?
Helyi zsírégetés köztudottan nincs, de én hiszem, hogy hogyha egy olyan részre jobban ráedzünk, ami problémásabb, akkor idővel meg lesz az eredménye.
Ez a terület a comb, tompor, fenék részre vonatkozik.
Ha a heteket felváltva, tehát egyik héten csak kardiózom, a másik héten pedig csak súlyzós edzést végzek, az beválhat? Csakmert napi szinten egy órát tudok edzeni és nehezen tudom csak belesűríteni egyszerre mindegyiket.
(Persze, a helyes táplálkozásra amennyire csak lehet figyelek, elvileg az az alapja az egésznek.)
Vélemények?
N/24
mindegy mikor kardiózol csak legyen elvégezve. Mehet teljesen külön a súlyzóstól vagy edzés után is. Nincs irányított zsírleadás, hiába reménykedsz ebben és bármit is hiszel ,attól nem lesz igaz.:)
Nem heti váltás kell kardio és súlyzósnál, hanem menjen mindkettő minden héten.
Reménykedni még lehet szerintem. :D Én megpróbálom a lehetetlent. Francos 4-5 kilóról beszélünk! :) Mindenesetre köszönöm a hozzászólást!
Véleményem szerint az én verzióm sem lehetetlen. Én annak nem látom értelmét, hogy fél órát kardiózzak, fél órát súlyzózzak. És akkor még a pár perces pihenőkkel nem is számoltam. De majd kiderül idővel.
És arról hallottál-e hogy nem vagyunk egyformák? (szerencsére)
Nem kötekedni szándékoztam, csak véleményt alkottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!