Ha a fizikai munkától fáj a hátam és az ízületeim akkor hagyjam abba?
Figyelt kérdés
2,5 éve végzek fizikai munkát, elég intezívet, és már pár hónap után el kezdett jelentkezni a fájdalom a hátamban meg a bokámban főleg, szoktam érezni a térdemben, a csuklómban és az újjaimban is. Természetes ez fizikai munkánál, vagy egy jelzés amely int, hogy hagyjam abba ezt a fajta terhelést? Köszi2015. ápr. 1. 15:26
1/3 anonim válasza:
kezdésnek kezd el adagolni az ízületvédőt,igyál elég folyadékot,egyél többet és kezdj el járni heti 2 kettlebell edzésre és heti 2 gerinctornára.
magyarul készítsd fel a tested erre az életmódra.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Ízületvédőn Omega 3, glukozamin és kondroitin tartalmű tablettákat értesz?
2015. ápr. 1. 17:42
3/3 anonim válasza:
az omega 3 a szívre,erekre,agyra van és nevezhető alap kiegészítőnek igen,de most a glüközaminra gondoltam,mint mondjuk az arthroxon.
abból egyél napi 3-4 szemet 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!