Szeretnék elkezdeni street workoutozni, de félek, hogy az izületeim nem bírnák. Mit csináljak?
folyamatosan fokozatos terhelésnövelés. ha alkatilag ilyen vagy, és nem fáj a roppanás, akkor az enm porckopás. amikor alkaalmzkodik a terheléshez kevesebb lesz a roppanás.
lehet nem ártana porcvédőt szedned.
a fegyencedzésnek nincs köze hozzá.
Én is calisthenics-ezek egy ideje már, a Street Workout is annak egy fajtája, gondolom tudod, szóval egy cipőben járunk :)
Ízületvédőt szedj, kúra szerűen, vagy folyamatosan, nekem is ugyan ez van, azért nem ilyen súlyosan, hogy nagyokat roppan, meg sokszor, de van néhány mozdulat, amikor a vállam ropog, megesik, szóval vettem ízületvédőt + multivitamint(Scitec-eset).
Szóval keress ízületvédőt, és tényleg ajánlom a fegyencet, nem rég kezdtem bele, ugyanis nem szeretnék lesérülni én sem, talán hatásos, mindenképpen megér egy próbát! :)
Jó edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!