Lipusz Eszter kérdése:
Késő elkezdeni a hiphop táncot 12 évesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 éves lány vagyok. Eddig csak itthon ilyen hobbiként táncolgattam a szobámban, youtube-ról tanultam a mozgásokat. Most azonban komolyabban szeretnék foglalkozni a tánccal. Az a kérdésem, hogy nem késő még elkezdenem? Nemhiszem hogy versenyre járkálnék, max 1x-2x. Igazából jól akarom magam érezni, és azzal foglalkozni, amit szeretek. Viszont az iskolánkban nincs tánctanár, csak ilyen német néptánc, ami nem nagyon jön be. Szóval aki tud valamilyen tánctanárt Szerencs-Miskolc környékén, nagyon szépen megkérném, hogy írjon minél hamarabb.2014. aug. 15. 23:27
1/6 anonim válasza:
Miért lenne késő? Valaki 20-30-40 vagy még annál is később kezdi mert őt ez érdekli. Ha érdekel vágj bele semmit nem veszítesz vele.
2/6 anonim válasza:
Írd be a keresőbe a választott várost és mellé, hogy tánciskola, tánctanár, biztosan találni fogsz néhányat és ennyi idősen szinte még semmihez nincs késő. Hajrá!
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ^^
2014. aug. 16. 13:47
4/6 ksztella válasza:
12 évesen késő? Úgy beszélsz mintha 50 éves lennél :D Amúgy Miskolcra ha be tudsz járni,ott biztos van rengeteg ilyen (eleve nagy város) esetleg írd be a Googleba. :)
5/6 anonim válasza:
szia! Nem késő elkezdeni :) Miskolcon van a T-Dance Club, nem tudom árakat meg ilyesmi de én jókat hallottam a tánciskoláról, van hip-hap és gyerek csoport is, úgy tudom! :)
6/6 anonim válasza:
uristen. Ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan! Igen "nagyon késő".-.XD..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!