Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem késő elkezdeni a táncot?...

Nem késő elkezdeni a táncot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kis korom óta érdekel a tánc. Többször bele akartam vágni táncos világba,de a szüleim sose engedték. Mivel külföldön vagyok így Magyarországra akartam menni,igaz nincs itt a szomszédban de elmentem volna. Csak nem akartam a munkámat feladni,és belevágni egy olyanba ami nem biztos hogy sikerül (mivel csak hobbi). Felutazni Budapestre keresni albérletet + valami munkát ami jól fizet hát necces a mai világba. Nem tudom mit csináljak.. 25F

2014. júl. 7. 01:12
 1/3 anonim ***** válasza:

25 évesen már profi nem lehetsz. Azt 5-10 évesen kezdik. Ha el is kezdenéd, 30 alatt nem lennél profi, 30 felett meg már kiöregedtél volna a szakmában.

De hobbiszinten simán elkezdheted.

2014. júl. 7. 01:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Táncból csak nagyon kevesen tudnak megélni, de az ő életük sem piskóta. Minden nap edzenek, ha versenyeken nem tudnak jól szerepelni, szerződést bontanak, egy-két hiba és az utcára kerülnek. 25 évesen már esélyed sincs, hogy versenyszinten táncolj.

Hobbiból viszont bátran belevághatsz. Azt még 40 évesen sem késő elkezdeni. Egy-két év kezdő társastánc oktatás és te leszel az utcabálok hőse.

2014. júl. 7. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Bárhol, bármikor elkezdheted.

Kérdés, hogy milyen táncot és milyen céllal.

Ha csak hobbi szinten, társaságért, sportért, kikapcsolódásért, akkor nincs okod hezitálni, vágj bele!

Ha hivatásnak vagy versenysportnak gondoltad, na az már nem fog menni.

2014. júl. 7. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!