16 évesen késő elkezdeni a Hip-Hop táncot?
Figyelt kérdés
Nem vok túlkoros hozzá?2009. dec. 20. 21:25
1/5 A kérdező kommentje:
Am fiú vok
2009. dec. 20. 21:26
3/5 anonim válasza:
nem késő, de fiú vagy. Szóval szerintem inkább válassz valami férfiasabbat
4/5 dóriyyi válasza:
Jobb később, mint soha. Ha most nem kezded el akkor később bántani fog, hogy itt volt a lehetőséged hozzá! Az biztos, hogy nehezebb lesz, mint a kicsiknek!!! Az is segít ha jártál már táncra vagy sportolsz(tál)!
Sok sikert! Boldog Karácsonyt!
5/5 anonim válasza:
Nem tudom h azóta elkezdted-e, de ha nem, akk én is ajánlom. Ha csak hobbiszinten akarod csinálni, akkor még bőven időben vagy. Ha versenyző akarsz lenni, vagy esetleg ezzel foglalkozni,akkor már húzósabb, de sztem még mindig van esély rá, h összejjöjjön, ha szorgalmas vagy + van hozzá érzéked.
Szvsz nagyon nem 'férfiatlan' ez a tánc, nemértem 2.-t, biztos eddig csak nőket látott hip-hopot táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!