Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő 17 évesen elkezdeni...

Késő 17 évesen elkezdeni táncolni? Milyen fajta táncot ajánlanál kezdésként? Személyes tapasztalat?

Figyelt kérdés

Szinte soha életemben nem táncoltam, de úgy érzem ideje lenne elkezdenem.(sőt lehet már el is késtem vele!

Szívesen várom minden fajta tánciskoláról az információkat. (havidíj, milyen sűrűn van edzés, honlapok)Lehetőleg olyan helyre szeretnék beiratkozni, ahol korcsoportokra vannak bontva az edzések és esetleg versenyeken való részvétel adott.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2009. okt. 31. 14:04
 1/5 anonim válasza:

cha-cha-cha, angol keringő

mi ezekkel kezdtük 8.ba

2009. okt. 31. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Angol keringő, rumba, néptánc. Én 28 évesen kezdtem, a férjem 29 évesen. Sosem késő. :-) A rumba különösen bejött mindkettőnknek, pedig szegény férjem igazán botlábú.
2009. okt. 31. 14:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Várom a többiek válaszát is.
2009. okt. 31. 16:16
 4/5 anonim válasza:

és hip-hopra jártam...heti egy edzésem volt.

nagyon jól formált, persze előtte bemelegítés...

mellette 7 évig majoretteztem az is nagyon fitten tartott:)

2009. nov. 1. 02:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Köszönöm, úgy érzem már csak döntenem kell (:
2009. nov. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!