Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 éven nem késő elkezdeni...

15 éven nem késő elkezdeni táncot tanulni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék megtanulni táncolni,már 1-2 éve,de most jutott el odáig,h most már tényleg nagyon szeretném.Sajnos tanfolyamra nincs pénzünk,ezért itthon kezdeném el oktató videókkal,egyenlőre.másik gondom,h szinte mindegyik táncstílus érdekel,hip-hop,Michael Jackson-féle stílus,hastánc,latin táncok,szóval sok minden.melyikek érdemes elkezdenem?

15L

2009. nov. 7. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
igen késő szerintem. Nem érdemes elkezdeni, max. egy fajtát.
2009. nov. 7. 14:36
 2/6 A kérdező kommentje:
és ha csak egyet kezdek el,akkor is késő már?
2009. nov. 7. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Szerinte meg egyáltalán nem késő.Sokan vannak olyanok akik pl csak egy alkalom miatt kezdenek el táncolni(esküvő).És szerintem azzal kezd amit a legjobban szeretnél és a legjobban tetszik is.
2009. nov. 7. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
a hastáncot azt felnőttek is el szokták kezdeni. gondolom balettozni nem szeretnél, de ha igen, az az egy amit tutira tudok h ilyen korban már nem lehet elkezdni.
2009. nov. 7. 21:36
 5/6 anonim válasza:
dehogy későőőő....! egyszerre többet is tanulhatsz, van olyan ismerősöm aki 40-évesen kezdett el megtanulni táncolni nyugottan.. jobb később mint soha
2010. júl. 11. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pl. egyetem mellett mentem el először tánciskolába. Versenytánc VB győzelemhez már lehet, hogy elkéstél, de ha nem ez a cél, akkor épp most érdemes belevágnod.

Vannak olyan táncok is, amiket kifejezetten felnőtteknek kezdenek tanítani.

2010. szept. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!