Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kattognak az izületeim és...

Kattognak az izületeim és fájnak. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Állandóan kattognak az izületeim és fáj..Vállam,könyököm,csuklóm.combomnál is..és nemtudom miért van. 16 éves vagyok kb 3hónapig edzettem saját testsúllyal aztan pedig otthon elkezdtem súlyokkal.egyre nagyobakkal.lehet hogy a súlyzók miatt van ennyi idősen? Valakinek valami ötlet? Hogyan tudnám kiküszöbölni?

2015. febr. 25. 22:28
 1/2 aikiboxer ***** válasza:

- Rendesen, NORMÁLISAN be kell melegíteni

- Utána kezdd el könnyebb gyakorlatokkal, pl térdre támasztott guggolással csak;

- Igyál rendesen vizet nap közben (lehet, hogy ez baromság, de ez legalább mindentől függetlenül hasznos tanács :))

- Ha a térded nagyon fáj, akkor lehet, hogy gyulladásod van -> pihentetés, Diclac, borogatás és sportorvos

2015. febr. 26. 09:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)
2015. márc. 2. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!