Miért szúr az oldalam?
Figyelt kérdés
Eddig nem fájt, de kb. 2 km megtétele után már majd meghalok. A levegőt 2/2 vagy 2/3 veszem! Pulzust megpróbálom alacsonyan tartani.2015. febr. 27. 10:50
1/3 A kérdező kommentje:
jobban fogalmazva próbálok a max pulzusszám alatt lenni :/
2015. febr. 27. 10:56
2/3 anonim válasza:
Nekem edzetlenül vagy kajálás után futáskor ilyesmi előfordulni.
3/3 anonim válasza:
Ha megnézed a netet, többféle, ellentmondó elmélet létezik. Én hosszú ideig futottam, de nem volt szúrás, majd egyszer csak lett néha, kicsit kb fél évig, aztán megint eltűnt. Nem súlyos vagy komoly probléma, de elég rejtélyes, hogy mi okozza. Túlzottan nem kell vele foglalkozni, egy kis lassulás, esetleg rövid leállás megoldja, és várhatóan el is múlik az edzettség növekedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!