Fegyencedzés, fehérje+zöldségek?
Sziasztok!
Pár hete elkezdtem diétázni,többet mozogni mint eddig.(Egy bitang nagy lusta dög voltam bevallom..Odáig fajult a helyzet hogy 15 évesen 80 kiló vagyok 165 centivel)...
Utána olvasgattam a fegyencedzésnek,a megfelelő diétának,amitől fogyok is.Ez a kettő megfér egymás mellet,mert tudom,hogy edzésnél(izomkidolgozása) rengeteg fehérjét kell enni.Viszont jelenleg nem ehetek sokat,és már nem is nagyon kívánom.
Az lenne a kérdésem,hogy a két dolog megfér egymás mellett?Miután leadnám a felesleget,ami azért elég húzós dolog lesz,de már jó úton haladok,akkor azután kezdeném el szebben kidolgozni az izmokat(szálkásítani).
Viszont már hallottam azt is hogy a fegyencedzés nem fogyaszt,csak izmot épít...De volt olyan ismerősöm aki ennek segítségével állítólag 35-40kilót fogyott(persze húzós diétával is).
Ha naponta min 1 órát edzek(nem kardio,hanem fegyencedzés),és 5× étkezek keveset (főleg zöldséget,gyümölcsöt,na meg fehérjét) akkor is letudok fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!