Izmosodás szénhidrát nélkül?
Tudom, hogy kell fehérje és SZÉNHIDRÁT is, de én arra vagyok kíváncsi hogy lehet úgy is izomtömeget építeni hogy nem viszek be sokkal több szénhidrátot, mint amennyi a szükséges. Ha érezném magamon hogy gyenge vagyok nincs erőm az edzésez természetesen növelném az adagot de ha nem érzem ezt addig az úgy oké? Vagy minden féle képpen legyen több a ch bevitel?
Egyébként azért vagyok annyira ellene mert olvastam hogy hiába az edzés attól zsírosodik az ember a ch miatt.
Na átolvasva elég hülyén jön ki szóval leegyszerűsíteném hogy mit is akartam igazából kihozni ebből:
olvastam hogy tömegnöveléskor -logikus- a szénhidráttól az ember zsírt is vesz fel. Én ettől tartok. Mert hízni már nem igen szeretnék, annál inkább izmosodni, erősödni.
Igen de tömegnöveléskor többet eszel mint amit felhasználsz.
És aztán csak azt tudod befolyasolni hogy mekkora része izom a tömegnovekedésnek.
A zsír nem a preferrált energiaforrás az ember számára és kb 9 kcalóriából 1 kcal-ból lesz glikogén. Szóval szarabb lesz az energiád nem tudsz annyi izomnovekedést stimulálni és tobb zsir fog jonni, arrol nem is beszelve hogy a zsirt sokkal konnyebben épited be testzsírba mint barmilyen gyors ch-t
igen... a zsírt előbb ketonokká kell alakítania a szervezetednek, hogy aztán bármit tehessen vele, de tényleg... tényleg könnyebben raktározza mint bármi mást... ez egy óriási hülyeség, mint mindig minden, amit marcika mond...
és pontosan ezért nem kell össze vissza zabálni, ezért kell kialakítani egy személyre szóló étrendet, hogy ne egyél többet, mint amit felhasználsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!