Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sport mellé ajánlottátok a...

Sport mellé ajánlottátok a szénhidrát csökkentett (low carb) diétát. Mi az, hogyan, mennyit, mikor?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, hetente megpróbálok legalább 3x edzeni a sulis tesiórák mellett, de azt írtátok h addig nem fogok eredményt elérni, amíg nem csökkentem a szénhidrátot az étrendemben. Mielőtt ide írtam, google-n kutattam, de semmi használhatót nem találtam. Csak annyit h a rizst, cukrot, tésztát, kenyeret, sok-sok dolgot mellőznöm kell. De mégis hogyan? Mit egyek itthon, mit vigyek a suliba? Van h reggel 7-től délután 4-ig vagyok suliban, 5kor kelek, és ilyen életmód mellé kellene kiokoskodnom egy CH csökkentett diétát...

Tudnátok segíteni?

2014. szept. 28. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi a célod? Mert ha pl izmosodás, akkor pont nem ch csökkentett diéta kell neked. De zsírleadásra az kell.

Nem találtál a neten szálkásító diétát. Pl felmész a bodybuilder honlapra és fent az étkezés fülnél is sok étrendet találsz.

De pl így néz ki nálam egy szálkásító diéta: reggel egy kis zabpehely protein porral, majd 2,5-3 óránként csirkemell-pici rizs-sok zöldség. Edzés után tejsavóprotein + glutamin, majd rá 30-40 percre megint csirkés kaja, de rizs nélkül zöldséggel. És este még sovány túró.

Suliba is tudsz húst vinni zöldséggel dobozban vagy kis teljes kiőrlésű kenyeret sovány sült hússal zöldséggel.

Tehát nem kell mellőzni a rizst, kenyeret, csak keveset kell ezekből enni. Ha nincs fogyás, akkor csökkented.

2014. szept. 28. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
próbálok mindenből teljes kiőrlésút, barnát enni, -ha eszek- akkor tésztából, rizsből is azt. de nem szedek semmi tápkieg-et, és van ahol a mennyiség van ahol a konkrét étel nincs rendesen feltüntetve :/
2014. szept. 28. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Amelyik helyet írtam, ott minden fel van tüntetve. Kaja és mennyiség is.
2014. szept. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!