Fogyás - izmosodás egyszerre. Lehetséges?
Helló!
Eléggé duci vagyok. Mindig is az voltam és ez végülis nem is olyan nagy baj számomra de azért szeretnék valamennyit fogyni és mindemellett izmosodni. Elsősorban karra.
Lehetséges egyszerre a kettő?
Hatékonynak tűnik a nem eszem semmit jellegű fogyókúra. Hogyha csak minimálisat eszem és sokat futok/kondizok az vezethet eredményre?
Köszönöm.
"Hatékonynak tűnik a nem eszem semmit jellegű fogyókúra."
?? mivan? nemevéssel izmosdni?
Első: Most megismételted a kérdésem... Ez így nem jó. Ha tudod a választ és annak miértjét, kérlek írd le!
Második: Köszönöm. 180 cm és 95 kiló vagyok. Férfi. 20 éves.
Itt van, ez a minimum amit tudnia kell mindenkinek, ahhoz, hogy egyáltalán fogalma legyen bármiről is!
Szerintem nem ilyen kommentekre kíváncsi a kérdező.
Duci vagy és karra izmosodni akarsz? Ez kivitelezhető.
DE: a nem eszem része a dolognak a legnagyobb butaság amit csinálhatsz. Egyél egyszerre keveset, és sokszor. Ez ha megfelelő táplálékokat viszel be akkor természetes módon felgyorsítja az anyagcserét.
Kardiózz sokat, és ne csak a karodra koncentrálj, hanem végezz teljes test edzéseket. Hidd el a súlyok emelésével is rengeteg kalória elég, ami ugye számodra a lényeg. A kulcsszó pedig: CSAK OKOSAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!