Fogyás és közben izmosodás szempontjából melyik fajta edzésterv lenne megfelelő?
Szeretnék hasból fogyni,de közben izmosodni popsira,karra,lábra. Ezért úgy étkezem,hogy délelőtt CH,délután natúr hús,fehérjeturmix .. minden,ami fehérje.
Nem tudom,melyik edzésterv lenne a megfelelő.
A változat:
Hétfő :40 perc kardio,has
Kedd: 10perc bemelegítés,súlyzózás:popsi,comb,has
és ezt felváltva
B változat:
Hétfő:10perc bemelegítés,súlyzózás popsi,has ezután fehérjeturmix, majd 30perc kardió
Kedd: ugyanez,csak kézre súlyzózás.
fogyás közben _nem_ fogsz izmosodni. ha sikerül megoldanod ezt a gordiuszi csomót szólj, minimum egy nóbel díj...
diéta majd amikor lefogytál edzés a végén újra diéta, vagy edzés ahogy vagy és diéta a végén. te döntesz, de ettől amit leírtál komoly izmokat nem fogsz építeni.
én napi 4-5 kisebb étkezést javaslok 2,5-3 óránként,sok folyadékbevitel mellett.magas fehérjebevitel,alacsony szénhidrát,és menni fog a fogyás.
heti 3x 20 perc-fél óra kardió edzés elég lesz,a súlyzós és popsiformáló edzésből is kéne heti 3.
Srácok szerintem a kérdező nő,és nem tömeget akar növelni,úgy ahogy azt ti gondoljátok,(mert az tényleg nem fog menni)csak kicsit izmosodni,formálódni akar....
jól sejtem kérdező?
köszönöm a válaszokat:)
igen,lány vagyok .. de nem kell sokat fogynom,csak hasról nagyon keveset :) sztem az az 1-2 centi megoldható úgy,h közbe formálódok:)
Formálódok? Már a szótól idegbajt kapok.
Fogyás közben nem fogsz izmosodni. pont. Akármit csinálsz, ez nem lehetséges. A fogyás miatt maximum jobban fognak látszani a már meglévő izmok, de ez nem jelenti azt, hogy izmosodtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!