Nem szeretem a gépeket szerintem csak felesleges időpocséklás sokkal jobb "szabadsúlyosan" edzeni. Bár nem tudom mit értesz gép alatt? Vegyünk egy sima bicepszezést:
Állva francia rúddal
ülve scott paddal
vagy bicepsz géppel
Remélem a scott padot nem gépnek hívod. Tehát szerintem hatékonyabb a scott illetve az állva bicepszezés mint a géppel végzett. Miért? Mert pl a géppel végzettnél nem kell egyensúlyra figyelni, és csak egy korlátozott mozdulatsort tudsz végrehajtani.
Viszont az más kérdés, hogy a kardió vagy a súlyzós edzés a hatásosabb... Ez szerintem egyénfüggő. Ha nincs egy bizonyos alapod jobb súlyzózni mint futni. De ha bírsz nagyobb távokat futni akkor inkább fuss mint súlyzóz. Bár a legtutibb ha mind a kettőt csinálod.
2010. dec. 10. 08:20
2/11 Benga válasza:
Saten ismersz?
2010. dec. 10. 10:16
3/11 Saten ҉ válasza:
Nem bazze... amúgy nem órán kéne netezni :D mit fog hozzá szólni Teepee T.? :D
Én aegy nagy kockát látok, bocs négyzetet, bocs téglalapot, hogy belém ne köss, nem pedig azt a jelet. Már azt hittem, hogy valaki cska kiadja magát Satennek, azért kérdezetem :D
2010. dec. 10. 10:28
6/11 Saten ҉ válasza:
Értem én... amúgy ne csodálkozz azokon a gépeken nem is csoda, hogy csak kockát látsz :D na de ne offoljunk
2010. dec. 10. 10:32
7/11 anonim válasza:
2 Saten van a toplistán !
Hogyisvanez ?!
:-)
2010. dec. 10. 11:47
8/11 Saten ҉ válasza:
Úgy kedves amigo, hogy a másikat kidobták mert túl sokat magyaráztam az ezotériába :D az még rosszabb amúgy mint a fogyókúra :P
2010. dec. 10. 11:49
9/11 anonim válasza:
Az nem kis teljesítmény :-D
Nekem még nem sikerült, pedig én is írtam már cifrákat....
Még jó, hogy nem küldtek rád egy kóbor szellemet, vagy nem átkoztak el :-)
2010. dec. 10. 12:58
10/11 anonim válasza:
na térjünk vissza a kérdezőre: jobb ha van 2 óra közöttük, és ak mindegy melyik van előbb, de ha nincs kedved hazamenni a kondiból majd vissza, ak előbb súlyzózás és aztán cardio. bár az aerob edzés jobb, a lényeg, h 120-140 között maradjon a pulzusod, így válaszd meg az intenzitást a cardiogépeken.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!