Fogyás, Edzés Bármi Jöhet! Nagyon Kéne a segítség, ezért kérdezem ezt töletek?
Olvashattam az elözö kérdéseket és mind azt láttam h tömeg növelés,na én pont az ellenkezökét szeretném elérni!
16éves vagyok 180cm 110kg :S jol sportolok csak a súlyom... Azt szeretném kérdezni hogy mit eddzek akár otthon akár termbern (heti 3x Taekwondo zok). és még valamien étrendet h mit ne egyek...válaszotokat elöre is köszönöm!!
GreenTea
Ha fogyni szeretnél akkor diétáznod kell és aerob edzést csinálni. Egy jó étrendet kéne követned.
Ezt olvasd el, és ez alapján el lehet indulni: [link]
GreenTea
A futás megfelelő aerob edzésnek, bár a nagy túlsúly miatt én nem ajánlanám kezdetben. A biciklizés jó helyettesítője a futásnak.
Az aerobot szépen lassan lehet rendszeresíteni, először csak heti 3-4 alkalommal, aztán lehet ezt növelni. Minimum 30 percre lenne szükséged, és ezt is kell növelni a későbbiekben. Arról a mai napig viták folynak, hogy mikor a legjobb végezni ezt az edzést, van akinek reggel jön be, van akinek edzés után, vagy este...
GreenTea
Ezt nem lehet megmondani sajnos, van aki gyorsan, van aki lassan fogy. Ha azt vesszük, hogy heti 0,5-1 kg lenne az optimális fogyás, akkor ki tudod számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!