Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét vegyek?

Milyen fehérjét vegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 170cm 58kg, egy kicsit fogyni, de leginkább formásodni szeretnék. Mindenképp szeretnék valamilyen fehérje készítményt venni. De tanácstalan vagyok, mert óriási a választék, és én nem tudom, hogy melyik az amelyik igazán jó. Van e egyáltalán különbség köztük. A válaszokat előre is köszönöm!
2014. aug. 22. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Tejsavó fehérjét vegyél ha veszel ne kevert szójafehérjét.
2014. aug. 22. 21:58
 2/3 aikiboxer ***** válasza:
Én Scitec proteint iszom, de -- a kaját rendbetetted, és normálisan edzel is? Mert ezek nélkül a protein se sokat ér.
2014. aug. 23. 01:41
 3/3 tap bela ***** válasza:

"

De tanácstalan vagyok, mert óriási a választék, és én nem tudom, hogy melyik az amelyik igazán jó.

"

- állati alapú (whey, casein, egg)

- ha tejérzékeny vagy, akkor rizs, borsó

"Minél kevesebb összetevőből áll egy termék, annál egészségesebb, mert így megelőzi a hozzáadott vegyszerek egymással való kölcsönhatását."

.... tehát kerüld a hozzáadott szénhidrát (cukor), protein trükközésest, adalékanyag mentességet (ízfokozó, stabilizát, állagjavító)......

- legyen benne emésztőenzim, vita.....

és ehhez párosuljon megfelelő ár.

2014. aug. 23. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!