Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 170cm 58kg, egy kicsit fogyni, de leginkább formásodni szeretnék. Mindenképp szeretnék valamilyen fehérje készítményt venni. De tanácstalan vagyok, mert óriási a választék, és én nem tudom, hogy melyik az amelyik igazán jó. Van e egyáltalán különbség köztük. A válaszokat előre is köszönöm!2014. aug. 22. 21:36
1/3 anonim válasza:
Tejsavó fehérjét vegyél ha veszel ne kevert szójafehérjét.
2/3 aikiboxer válasza:
Én Scitec proteint iszom, de -- a kaját rendbetetted, és normálisan edzel is? Mert ezek nélkül a protein se sokat ér.
3/3 tap bela válasza:
"
De tanácstalan vagyok, mert óriási a választék, és én nem tudom, hogy melyik az amelyik igazán jó.
"
- állati alapú (whey, casein, egg)
- ha tejérzékeny vagy, akkor rizs, borsó
"Minél kevesebb összetevőből áll egy termék, annál egészségesebb, mert így megelőzi a hozzáadott vegyszerek egymással való kölcsönhatását."
.... tehát kerüld a hozzáadott szénhidrát (cukor), protein trükközésest, adalékanyag mentességet (ízfokozó, stabilizát, állagjavító)......
- legyen benne emésztőenzim, vita.....
és ehhez párosuljon megfelelő ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!