Tömegnövelőt vagy fehérjét vegyek?
Tudni kell rólam, hogy hízékony vagyok 1-2 hónapig nem csinálok semmilyen edzést meg hízok rendesen ! A másik szar a kaja amit beviszek, ilyeneket eszem: Túrós csusza, Túró gombóc, palacsinta ,betyáros,bolognai,rakott burgonya,zsíros kenyér, májas kenyér,szendvics, tarhonyás hús. A lényeg ,hogy nincs pénzem rendes kajára, mert ugye az drágább mint a táplálék kieg. Dolgozom de arra tényleg nincs pénzem hogy húst hússal egyek, még annyi hogy ha lemegyek edzeni akkor keményen edzek, kitartó típus vagyok!
Szerintetek tömegnövelőt vegyek vagy fehérjét? Melyik lenne nekem az igazán jó? Vagy egyáltalán meg éri venni, szar kaja mellet? vagy pénzkidobás lenne?
Kiszámoltad már, pontosan mennyibe is kerül a húsból és a tápkiegből származó fehérje? Mert nem olyan biztos az, pláne scitecnél.
Egy kis leírás, hogy is kell számolni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!