Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha valaki edzés mellé szed...

Ha valaki edzés mellé szed tömegnövelőt, fehérjét, esetleg szteroidot akkor törvényszerű az, hogy kicsit agresszívebb is lesz?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy én bevallom őszintén kicsit lányos-fiú vagyok. Tudom sokan most mosolyognak, nem meleg vagyok, hanem egyszerűen én szeretem a balhét inkább verbálisan megoldani, az ököl helyett. Ha társaságban baj van nem szaladok el a tett helyszínéről, hanem a haverokat lefogom, visszatolom. Az ellenfelet pedig próbálom kulturáltan elküldeni. Ez lehet éppen jó tulajdonság is.

DE!

Nemrég volt egy balhé a közeli szórakozóhelyen. Valami hülye ügy miatt alakult ki, ez lényegtelen is. De kb. tömegbunyó alakult ki, aminek két haverom is kárát látta. Részben én is mert, ahogy fogtam őket együtt estem velük és bevertem én is a fejemet. Annál tökösebb vagyok mint hogy elfussak, de ütni viszont sosem mernék (félek a késeléstől, attól, hogy olyat kapok, hogy maradandó károsodásom lesz stb.). Kezdeményezni sosem, ha megütnek akkor meg attól függ milyen erősségű az ellenfelem. (Viszont erre még sosem volt példa)

A kérdésem lényege az lenne, hogy valami tömegnövelővel, ez helyettesíthető ez a belső természetes agresszió?

Vagy ez mindenkinek a génjeiben van, van aki agresszívebb belemegy olyanba amibe esetleg nem kéne, de vakmerő és megteszi, illetve van olyan aki még egy legyet sem lenne képes leütni.

Írhatnátok, hogy próbáljak ki valami harcművészetet, és az majd megoldja, kicsit tökösebbé tesz. De van egy haverom aki elég profin tol egy harcművészetet, és mindig mondja, hogy ilyen-olyan balhéban volt benne, de látni még sosem láttam bunyózni. Viszont megint másik haverom semmit nem tol, mégis alapból van benne egy vagány/bátor/vakmerő stílus ami miatt simán odacsap ha kell!

Szóval azt sem hiszem ha én elkezdenék járni valamit sportolni az majd vakmerőbbé tenne!

Kérem fejtsétek ki álláspontotokat minél többen!

2012. nov. 4. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Erre kérlek válaszolj, kérdező.

A tejtől, szőlőcukortól aggresszívebb leszel?

2012. nov. 4. 14:22
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem.

Igazat megvallva nem ismerem igazán a szteroid hatásait, épp ezért kérdezem, hogy ettől lehet valaki agresszívabb.

De ha - ezekszerint - nem lesz az, akkor mitől lehetne kicsit tökösebbé tenni egy embert?

2012. nov. 4. 14:36
 3/12 Takumi ***** válasza:
Szteroidra: Attöl függ mit tol, de ha vmi tesztot tartalmazot, akkor persze hogy agresszívebb kicsit(pattanásos, zsíros bör stb.) A tömegnövelőtöl nem leszel ilyen. És ha küzdősportot kéne választani, akkor thai boxot választanám. Akiket ismerek azok egész jól megvédték magukat eddig. Vagy konditerem a nagyobb emberbe kevésbé kötnek bele.
2012. nov. 4. 15:02
 4/12 arccc válasza:
Tömegnövelőtől és a fehérjétől sem leszel agresszívabb. Szteroidtól talán egy kicsit lehetsz az mert a tesztoszteront.....stb megemeli rendesen de szerintem jelentéktelen lenne a változás. Nem lennél tőle olyan, hogy pórázon mehetnél ki csak az utcára. Szerintem te igazából az erőddel nem vagy tisztába. Vagy esetleg nem tudod mit-hogy.. Szerintem vegyél egy box zsákot az segít. Ütés gyakorlás és ha magabiztos vagy stb... akkor szerintem jobban odamersz állni.. (de nembiztos, hogy jobb választás.) Vagy próbáld meg a Defendot.
2012. nov. 4. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Hú te olyan ideg állat szoktam lenni egy kis fehérjétől és szénhidrától, hogy ne tudd meg!!

Ne fárassz már ilyen hülyeségekkel. Szteroidtól talán, elvileg van olyan, hogy szteroid düh, de ez sem bizonyított.

Ja és komolyan azért kezdenél el edzeni, hogy mindenkit szétverhess? Ülj le fiam, egyes!

2012. nov. 4. 16:21
 6/12 Takumi ***** válasza:
Aki tesztot nyom az bizonyítottan idegesebb, hajlamosabb kötekedni, nekimenni még a falnak is.
2012. nov. 4. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:
A szteroidoktól nem leszel agresszívebb, csak tönkremegy a veséd, a májad és impotens leszel.
2012. nov. 4. 16:48
 8/12 Takumi ***** válasza:
Tesztoszteront írtam keress rá. Az impotencia pedig megfelelö levezetéssel elkerülhető. Bizonyos szereknek a májkárosító hatása sem erős.
2012. nov. 4. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Na ácsi, fehérje/tömegnövelő/bármi egyéb tápkieg vs. szteroid az két, egymástól nagyon különböző dolog, oksa? Még véletlenül sem szabad keverni.
2012. nov. 4. 20:02
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És félreértés ne essék nem azért kérdem mert mostantól mindenkit szét akarok verni. Csak egyszerűen érdekelt hogy ez alapból öröklött tulajdonság vagy befolyásolja-e a szteroid. Ennyi

2012. nov. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!