Ha valaki edzés mellé szed tömegnövelőt, fehérjét, esetleg szteroidot akkor törvényszerű az, hogy kicsit agresszívebb is lesz?
A lényeg az, hogy én bevallom őszintén kicsit lányos-fiú vagyok. Tudom sokan most mosolyognak, nem meleg vagyok, hanem egyszerűen én szeretem a balhét inkább verbálisan megoldani, az ököl helyett. Ha társaságban baj van nem szaladok el a tett helyszínéről, hanem a haverokat lefogom, visszatolom. Az ellenfelet pedig próbálom kulturáltan elküldeni. Ez lehet éppen jó tulajdonság is.
DE!
Nemrég volt egy balhé a közeli szórakozóhelyen. Valami hülye ügy miatt alakult ki, ez lényegtelen is. De kb. tömegbunyó alakult ki, aminek két haverom is kárát látta. Részben én is mert, ahogy fogtam őket együtt estem velük és bevertem én is a fejemet. Annál tökösebb vagyok mint hogy elfussak, de ütni viszont sosem mernék (félek a késeléstől, attól, hogy olyat kapok, hogy maradandó károsodásom lesz stb.). Kezdeményezni sosem, ha megütnek akkor meg attól függ milyen erősségű az ellenfelem. (Viszont erre még sosem volt példa)
A kérdésem lényege az lenne, hogy valami tömegnövelővel, ez helyettesíthető ez a belső természetes agresszió?
Vagy ez mindenkinek a génjeiben van, van aki agresszívebb belemegy olyanba amibe esetleg nem kéne, de vakmerő és megteszi, illetve van olyan aki még egy legyet sem lenne képes leütni.
Írhatnátok, hogy próbáljak ki valami harcművészetet, és az majd megoldja, kicsit tökösebbé tesz. De van egy haverom aki elég profin tol egy harcművészetet, és mindig mondja, hogy ilyen-olyan balhéban volt benne, de látni még sosem láttam bunyózni. Viszont megint másik haverom semmit nem tol, mégis alapból van benne egy vagány/bátor/vakmerő stílus ami miatt simán odacsap ha kell!
Szóval azt sem hiszem ha én elkezdenék járni valamit sportolni az majd vakmerőbbé tenne!
Kérem fejtsétek ki álláspontotokat minél többen!
Erre kérlek válaszolj, kérdező.
A tejtől, szőlőcukortól aggresszívebb leszel?
Nem.
Igazat megvallva nem ismerem igazán a szteroid hatásait, épp ezért kérdezem, hogy ettől lehet valaki agresszívabb.
De ha - ezekszerint - nem lesz az, akkor mitől lehetne kicsit tökösebbé tenni egy embert?
Hú te olyan ideg állat szoktam lenni egy kis fehérjétől és szénhidrától, hogy ne tudd meg!!
Ne fárassz már ilyen hülyeségekkel. Szteroidtól talán, elvileg van olyan, hogy szteroid düh, de ez sem bizonyított.
Ja és komolyan azért kezdenél el edzeni, hogy mindenkit szétverhess? Ülj le fiam, egyes!
Köszönöm a válaszokat!
És félreértés ne essék nem azért kérdem mert mostantól mindenkit szét akarok verni. Csak egyszerűen érdekelt hogy ez alapból öröklött tulajdonság vagy befolyásolja-e a szteroid. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!