Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan alakítsam a diétám?

Hogyan alakítsam a diétám?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

14 éves srác vagyok 173cm 58kg.

Konditerembe kezdtem el járni és szálkásodni és hasra(kockahasat) szeretnék edzeni.Egyébként is próbálok egészségesen étkezni anyukám is próbál úgy főzni.

De azért egy diéta teljesen más szóval tudnátok nekem írni valami olyan diétát ami suli mellett is megvalósítható?

Az edzésekre meg heti 3-4 edzés szerintetek? Hasra pedig felülésezek,hasprés,és lábemelést csinálok ennyi elég szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat:)

2012. nov. 4. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy neked szükséged lenne 14 évesen 58 kilósan komoly diétára, de próbálj sovány húsokat, tojást, este sovány túrót enni és a szénhidrátot pedig teljes kiőrlésű kenyérből, zabpehelyből, barna rizsből és sok zöldségböl fedezd. Heti 3 hasedzés elég + legyen aerob edzés is, sőt minden izomcsoportra kellene edzeni, pl saját testsúlyos edzéssel.
2012. nov. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!