Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ez az otthoni edzésterv...

Jó ez az otthoni edzésterv egy 16 évesnek? (fiu)

Figyelt kérdés

Helló 16éves vagyok 175cm és 60kg [link]

ezt néztem ki ott van lent azt csinálnám "Haladóknak ajánlott" részt szerintetek ha ezt csinálom izmosodni fogok menyire jó ötlet ha tudtok valami jobb edzéstervet várom köszönöm.

2014. aug. 5. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem edzésterv. :D

Én 173 cm 60 kg-ról indultam lassan egy éve, elkezdtem Paul Wade - Fegyencedzés című könyvét. Aztán beszippantott a saját testsúlyos edzésforma, és még nem is akarok súlyokkal edzeni, 21-22 éves koromig. Mellette persze tabatázhatsz, az nagyon jó. ;)

16/F

2014. aug. 6. 00:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudsz valami jó edzéstervet mit csináljak?
2014. aug. 6. 02:41
 3/3 anonim ***** válasza:

jó edzésterv az, ha minél többet eszel és mozogsz, ha izmosodni akarsz. a célod sem írtad le.

nem olvasom végig, nincs is értelme. a testépítés téma csak egy megélhetési forrás buta naiv emberekből.

olvass minél több forrást és kísérletezz, akkor lesz fogalmad az egészről.

az előző tipp jó, a crossfit edzések felé érdemes keresgélni, de rossz táplálkozással nem ér sokat.

2014. aug. 6. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!