Jó edzésterv erősítéshez?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, hogy ha ezeket a feladatsorokat elvégzem minden nap 2szer, körülbelül mennyi idő alatt érhetek el változást vele?
Valamit még kéne bele illesztenem, vagy ez így jó? Tudom, hogy egyéntől függ, de általánosságban lennék rá kíváncsi, hogy mégis, körülbelül mire számítsak (gondolom, hogy nem 1-2-3 hónap), tudom az étrendtől is függ persze, nem szoktam túlságosan sokat enni (mostanság), általában reggel, délben és este
eszem, de van amikor egy kis uzsi is be csúszik. Nagyon-nagyon szeretem az édességet, de lemondok róla.
Kicsit lefogytam az elmúlt 2-3 hónapban, ezzel nem is lenne gond, csak mellé ugye nem sportoltam, edzettem, a felsőtestem egy kész rémálom, vékony, semmi izom, a lábaim is vékonykák, gerincferdülésem van (a kihagyott testnevelésórák, plusz hirtelen nőttem sokat) szóval nem
fogyni szeretnék hanem inkább csak erősíteni, plusz ezzel együtt egy pár kilót felszedni, hogy azért legyen valamim, ha értitek mire célzok.
Lehet hülyeséget írok, nem értek ehhez a témához, ezért fordultam hozzátok.
Kérlek építő jellegű hozzászólásokat írjatok, lehetőleg olyan aki ért is ehhez, vagy tud segíteni, hogy mihamarabb formálódjak!
Ezek lennének azok a fent említett feladatsorok:
(Vannak olyanok benne amiknek nem tudtam az elnevezésüket, ezért csak simán leírtam ahogy én hívom, nézzétek el nekem, és remélem értitek majd, kérlek ne nevessetek ki)
Előre is köszönöm szépen!
I. LÁBEMELÉS
1.) Hanyatt fekve:
jobb (50)
bal (50)
2.) Ülve
jobb (50)
bal (50)
II. HASPRÉS
1.) normál (50)
2.) jobb oldalra (25)
3.) bal oldalra (25)
III. CSÍPŐ EMELÉS (híd (?) )
1.) 50 db
IV. HÁTEMELÉS
1.) 50 db
V. LÁBEMELÉS (kutyapózban(?) )
1.) hátra (jobb 50 db)
2.) hátra (bal 50 db)
3.) jobbra (50 db)
4.) balra (50 db)
VI. HASPRÉS
1.) normál (50 db)
2.) jobb oldalra (25 db)
3.) bal oldalra (25 db)
VII. LÁBEMELÉS
(oldaltfekvésben )
1.) jobb (50 db)
2.) bal (50 db)
VIII. GUGGOLÁS
1.) 100 db
IX. FEKVŐTÁMASZ
1.) 25 db
X. HÁTEMELÉS
1.) 50 db
XI. SZOBABICIKLI
1.) 1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!