Kinyúlt bőrre edzésterv?
Figyelt kérdés
Tavaly augusztus óta fogytam 20 kilót (90-ről 70-re), gond nélkül tartom a kalóriaszámlálós diétát, azonban észrevettem, hogy a bőröm kicsit kinyúlt. Nem nyolcvan éves nagyi szint, de csúnya, ez tény. Idő és kedv hiányában eddig bevállt az "inkább nem eszek" módszer, most viszont szeretnék változtatni és végre tudom úgy szervezni a dolgaimat, hogy lesz időm edzeni. Konditermet kedvelem, az a választott mozgásforma. Milyen gépeken hány percet csináljak, hogy a bőröm kezdjen igazodni hozzám? (Csak semmi brutális edzésterv, van türelmem a folyamatos, hónapokig tartó munkához is. Gebe nem akarok lenni, megelégszem a 66-67 kg-os testalkattal, 172 cm magas vagyok, meg egyébként 21 éves.) Szóval, ha lehetséges, a bunkó offokat tessék kerülni.(:2014. jún. 5. 23:27
1/6 *Glissade* válasza:
Túl gyorsan fogytál és ezt a bőröd nem tudta követni.
Edzéssel nem sokat lehet rajta javítani, sajnos.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megszívtam.:'D
2014. jún. 5. 23:37
3/6 anonim válasza:
Hideg meleg zuhany és kollagén forte kapszula, na meg aludj eleget.
4/6 anonim válasza:
Jajj, nagyon sajnálom :( Pedig egy év alatt 20 kiló talán nem is olyan sok, hogy indokolja a bőr megnyúlását.
Én is fogytam egyszer 80akárhány kilóról 65-re, talán nekem azért nem ereszkedett meg, mert rengeteget kardióztam, kondiztam és nagyon figyeltem a megfelelő táplálékbevitelre. Nem tudom, hogy valamit javítana-e a bőröd feszességén, de próbálj meg nem koplalni, inkább sokat mozogni, inni, vitaminokat szedni, és keress valami jó bőrfeszesítőt. Valamilyen eredménye biztosan lesz, de ha nagyon laza marad, akkor viszont marad a plasztikai sebész.
5/6 anonim válasza:
Tényleg, a hideg-meleg zuhany nagyon jó, főleg nyáron imádni is fogod napi 4-5x :))
6/6 Andi80018 válasza:
Dicséretes, hogy ilyen szépen sikerült lefogyni, csak az a baj, hogy már az első napon meg kellett volna látogatni a konditermet, és a súlyzós edzéssel párhuzamosan kellett volna a heti három aerobot, szálkásító étrend mellett. Így nem lett volna tré a bőröddel. Most már ez van, nem tudsz mit csinálni, marad az, hogy most kezdd el, komolyan eddzél, mert keményen kell azon dolgoznod, hogy az izom egy idő után úgymond kifeszesítse a bőrödet valamennyire. Mivel még azért fiatal vagy, talán elég jó eredményt el tudsz érni, úgyhogy sok sikert, és eddz keményen! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!