Ajánlanátok nekem egy pár hetes-1 hónapos edzéstervet hasizomra?
Figyelt kérdés
A hasamon éppenhogy van egy pici felesleg, azt szeretném ledolgozni nyárra-nyáron. Keresgéletm a neten, de csak profiknak való edzésterveket találtam, olyanokat, amiket csak edzőteremben lehet csinálni, viszont én otthon szeretném.
Köszi a válaszokat!
2014. máj. 20. 20:34
1/1 anonim válasza:
Csak hasedzéssel nem megy le a zsír, mivel NINCS helyi zsírégetés. Kell szálkásító diéta is és nem ártana aerob edzés is heti minimum 3-4-szer.
Hasedzésnek pedig hasprés + lábemelés függeszkedve. Mindegyikből 3-3 sorozat amennyi megy. Heti 2-3-szor nyomhatod. De az étrend a lényeg. És eddz mindenre, ne csak hasra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!