Milyen vitaminokat szedjek futás és Fegyencedzés mellé?
Egy ideje diétázok(paleo,de erre nem kérek hozzászólást),futok(edzésterv szerint),és már Fegyencedzést is csinálom....augusztustól pedig tervezek kick-boxot is..az lenne a kérdésem,hogy milyen vitaminok lennének jók(mi a neve)?
Nem szeretnék olyan testépítéses porokat szedni(látszik azért,hogy értek hozzá,bocsi),mert nem...
A Mega Daily One Plus jó?
Még jócskán túlsúlyos vagyok(165 cm 7?kg),szóval valami olyan kellene,aminek ez nem gond...
Előre köszi a válaszokat!
17/l
Tényleg nem értesz hozzá. Esetleg nem jut eszedbe bővíteni a tudasodat ilyen téren is mielőtt valaki hülyeségeket fog neked bemesélni?
A Mega DOP jó
Meg egy ízületvédő sem artana.
"Még jócskán túlsúlyos vagyok(165 cm 7?kg),szóval valami olyan kellene,aminek ez nem gond... "
Szóval azt gondolod, hogy vannak olyan vitaminok, amiket túlsúlyosok nem szedhetnek? :D
Írtam,hogy nem értek hozzá :D
#1 előbb kíváncsi voltam véleményekre,de az nem jelenti,hogy meg is fogadnám őket,mielőtt nem olvasok jobban utána...
#2 Ismétlem,nem értek hozzá,meg nem így értettem :D Pl:a B vitaminok,hogy étvágyat adnak...úgysem magyarázom ki magam,szóval mindegy :)
Multi meg ízületvédő a súlyod miatt.
Azzal nem fogsz semmiből se túl sokat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!