Mit tanácsoltok? 14/FIU
Szia!
Én azt tanácsolom hogy ne erőltesd túl magad, pihenőnapot iktass be. Viszont ami fontos hogy hogy probalj minnel rendszeresebben edzeni/mozogni.
Még azt hozzatenném, azzal hogy szinte szinte csak a hasizmodra koncentrálsz, nem (legolábbis nem a leg effektívebben) fogsz a hasadról fogyni, ugyanakkor a hasizmod kidolgozottabb lesz, ami viszont tovabbra is megbujik majd a 'bébiháj' mögött.
Zsírégetés szempontjabol jobbanjarsz a több aerob gyakorlattal, tobb kardio edzessel.
Az izmosabb felsőtest érdekében pedig az én tippem: saját testsúlyal végezendő erősítőgyakorlatok (fekvőtámasz, húzodszkodás stb.) Neten talalhatsz pár érdekes StreetWorkout videot. Olvasni meg a 'fegyencedzés'-t ajánlom. Nagyon szép arányos izomzatot eredményeznek ezek a gyakorlatok, ami nem csak 'szép' hanem valós izomerő is lapul mögötte.
Arról nemis beszélve hogy 14 éves fejlődő testnek, jot is tesz egy ilyen szintű fizikai aktivitás, ellenben a nehéz súlyzós gyakorlatokal (amik szintén hasznosak és jók, konditerembe járok én is, tehát nem ezek ellen kampányolok most).
Még annyit hogy rendben van első célnak hogy 'nyárra jolnézz ki' , de az igazság az hogy nem 2-3 honapra kell ezeket besűriteni, hanem sportos életmódra átálni.
Hajrá harcos;) Sok sikert! Remélem azért segítettem (nemvagyok profeszionális edző, ugyhogy további hozzászolok kijavíthatnak, megvétozhatnak ha hulyeseget mondtam, talán akkorákat nem)
"Főleg arra, mert oda jött fel az a 4kg háj."
Ez nem így működik. Nincs olyan, hogy valamire edzel és ezért onnan fogysz. Vagy mindenhonnan fogysz, vagy mindenhova hízol. Helyileg fogyni nem lehet (csak zsírleszívással, azt erre találták ki).
Végezz aerób mozgást és legyen szálkásító diétád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!