Nincs meg a kellő motiváció a rendszeres futáshoz. Mit tanácsoltok?
Nem focizok, bunyózom. Van egy mondás mifelénk, You cant teach heart. Kb azt jelenti, senki nem tehet azért, hogy a szíved-lelked beleadd abba a sportba,amit választottál. Ha ez hiányzik belőled, azt senki emberfia nem tudja belédtenni.
Ha nem csinálod szívesen, akkor minek csinálod egyáltalán?
Hát én nagyon kitartó vagyok,de tényleg.Nyáron reggel 4-től 7-ig mindig futottam ,ősszel és télen 15-18-ig futok. Most nyáron tényleg volt alkalmam mindennap több ideig és több alkalommal futni. Csakhogy nagyon elvették az életkedvem és csak két hétig futottam és tényleg nem bírtam még felkellni sem.Most téli szünetben is csak délben bírtam felkelni és egyáltalán nem futottam. Az legen a legfőbb motivációd,hogy soha ne hagyd hogy elvegyék az életkedvedet.Most hogy olvastam a kérdesedet és visszaszólásaidat nekem már kedvem is van újra a futáshoz,visszaemlékeztem a saját motivációmra:(a te motivációd is lehet)
Csak azért is.Csak azért is csinálom, megmutatom.Másoknak nincs igazuk,mert nem tudnak semmit az életemről és ostobák,hogy nem tudják megérteni hogy mit miért csinálok.Csak mert másoknak elég a nagyképűség és a benyalás az életben.Semmit nem akarnak felmutatni,de jusson eszedbe,hogy te igen.
Szia!
Szeretném megosztani veled hogy én mivel ösztönzöm magam ha már nagyon a szélén vagyok a tűrőképességemnek. Igazából Boxoló vagyok, de abbol a szempontból egyezik talán a focival hogy tényleges ellenfelekkel kuzdünk.
..mindig arra gondolok mikor abbahagynám, nincs energiám edzesremenni, feladnám, hogy: Mitmondok majd az ellenfelemnek? "Légyszi ne üss olyan erőset, mert lustavoltam edzeni" vagy "Ezt a menetet most ne pörgessük, mert szar az állóképességem".
Arra gondolok tehát hogy milyen lesz majd a szorítóban, tényleg megtettem mindent, amit csak tudtam annak érdekében hogy a maximumot hozzam ki magamból addigra? Amikor majd Ténylegesen ott áll előttem az ellenfél.
Engem ez mindig helyrevág mentálisan, hogy NE ADD FEL!
Nem tudom hasznos volt-e, vagy sem, mert igazából más sportról beszélünk. Remélem azért igen.:)
Mindent bele, kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!