Mi az igazság a futással elégetett kalória mennyiségéről?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani/olvasni, hogy 60 perc futás 700-800 kcal. Ennek ellenére én minden nap futok egy órát, és 386 kcal-nál többet még nem mutatott az órám. A zsírégető zónám 116-137 pulzus. Intervall futás, 120 és 155 pulzus között. A végén átlagosan a pulzusom 140. Elégetett kcal: 342 és 386 között. Mit csinálok rosszul???2014. jún. 1. 15:46
11/16 anonim válasza:
Nem, nem lehet reális amit mért neki, ne mondjunk hülyeségeket.
Én viszonylag felszerelt vagyok, mérek pulzust, hőmérsékletet, magasságot, testsúlyt, testzsírt, meg terepadatokat is, meg van kontroll eredményem.
Azt kell mondanom, hogy 60 perc laza futással ha 500 kalóriát elégetsz, már örülhetsz.
40 perces 10 kilóméterrel, ami nem kocogás már rég, én 650 kalóriát égetek el. Ahhoz, hogy 800 kalóriát veszíts vagy nagyon kell futnod, vagy nagyon-nagyon sokat.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem arra voltam kívàncsi, hogy pontosan 798 vagy 804 kcal-ról van-e szó. Egy hozzávetőleges értékre voltam kíváncsi, mert ugye azért a 386 meg a 700-800 közel sem áll egymáshoz. Te meg jössz a nyakatekert, oldalas válaszoddal, amit köszi, felfogtam. És még én vagyok az arrogáns.
2014. jún. 2. 05:16
13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 2 utolsó válaszadó, köszönöm az èrtelmes, és HASZNOS válaszotokat!
2014. jún. 2. 05:19
14/16 anonim válasza:
Igen, de vagy az arrogáns, mert nem érted, és másokat állítasz be hülyének. Menjen az ilyen vissza a konyhába.
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves ddrake, én nem veszekedés céljából látogatom ezt az oldalt. Szóval tudod mit? Igazad van :)
2014. jún. 2. 15:31
16/16 anonim válasza:
Tedd azt ;D Csinálj egy szendvicset, hozz egy sört, nézz meg mennyi kalóriát égettél el vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!