Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az igazság a futásról?

Mi az igazság a futásról?

Figyelt kérdés
Annyi mindent összeolvastam már a futásról. Valahol azt írják, szépen fogyaszt, formálja az alakot. Máshol azt olvasom, hogy nem lehet vele fogyni, sőt még hízni is lehet tőle.Én 171/61 kg vagyok, nem fogyni szeretnék, csak csinosodni. Nincs lehetőségem konditerembe járni. A munkám, családom mellett azt a fél órácskát is nehezen tudom kiszakítani. De egy hete naponta futok és nagyon élvezem. Persze kezdőként még nem dicsekedhetek nagy távokkal, de már 20 perc folyamatos futás is sikernek számít nálam. Szeretném, ha nem felesleges időpocsékolás lenne a részemről.

2014. máj. 3. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom idióta női oldalakat nézegettél ahol semmihez se értenek.

A fogyást/izmosodást 80 százalékban az ÉTREND dönti el.

Ha diétázol akkor fogysz ha többet eszel akkor nősz,az edzésfüggő hogy izomban vagy zsírban.

A futás sok energiát használ fel ezért fogyásra alkalmas

A "formásodáshoz" ami izmosodást jelent nem túl jó,mert nem ad elég intenzív terhelést az izmoknak.....

2014. máj. 3. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, az étrend dönti el, hogy mi lesz. Kalória mínuszban zsírt adhatsz le vele, de ha kalória pluszban vagy, akkor a futás ellenére is hízhatsz. Formásodásra nem nagyon jó, ahhoz komolyabb edzések kellenek.
2014. máj. 3. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak idióta női oldalakon írják, hanem itt is, egyes válaszolók. Nem eszem sokat, kenyeret soha, főleg fehérjét, azt hiszem az étkezésemmel nincs gond. Azért nem szeretnék izmosodni, mert vékony akarok lenni. Ezért is választottam a futást, remélve, hogy az majd segít.
2014. máj. 3. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó, vékonyabb lehetsz vele jó étrenddel.
2014. máj. 3. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon is vannak idióták,ez még nem jelent semmit.
2014. máj. 3. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz megközelítés az, ha csak azért kezdesz el egy sportot, hogy így meg úgy nézz ki. Főleg úgy, ha nincs is igazán súlyfelesleged. Azt írod, megszeretted, akkor folytasd nyugodtan (heti néhány pihenőnap azért kellene). Állóképességet fejleszt, sikerélményt ad, jó kikapcsolódás és a szabadban mozoghatsz. Ez jelent legalább annyit, mintha álomtestet formálhatnál. És hidd el, meg fog rajtad látszani a futás is. Másképpen, mint a súlyzós edzés, de később is eldöntheted, hogy jó-e neked a futóformád.
2014. máj. 3. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!