Ez tényleg 100 kalóriát éget el?
Figyelt kérdés
40x jumping jack
30x hasprés
20x guggolás
10x fekvőtámasz
Ez tényleg eléget 100 kalóriát? Ha egymás után megcsinálom tízszer, elégetek 1000 kcalt? Ritkán jónak hangzik.
2014. máj. 15. 13:19
3/8 A kérdező kommentje:
Láttam egyszer egy képet, amire ez volt írva, és kíváncsi voltam, hogy köze van-e a valósághoz :)
2014. máj. 15. 13:28
5/8 anonim válasza:
Meg tudsz csinalni egyszerre. 400 jumping jack-et, 300 hasprest 200 guggolast es 100 fekvot?
6/8 anonim válasza:
kaloriabazis.hu - nézd meg, mennyit égetsz el, iránymutatásnak jó.
Pl. másfél óra úszással égetek kb. 800-at, szóval nem kizárt ez sem. Ugyanakkor borzasztóan sok szerintem, 400, 300, 200, 100 mindenből, amit írtál...
7/8 tkodit válasza:
Akik itt okoskodtak a számokkal, azokban nem merült fel a kérdés, hogy a kérdező testsúlya (azon belül is izomtömege) pl. mennyi lehet? Kalóriát számlálni tök hülyeség, de látatlanban okoskodni erről még inkább.
8/8 anonim válasza:
Mi lenne ebbe olyan hihetetlen? Mámint a számokban.
16 éves lányként megcsinálok ennyit simán. Nyomni nem bírok, szóval azt plankkal helyettesítem. Nem-nem 100 perc plank, csak minden körben 1 perc. Tíz kör, összesen 10 perc. De a többi nem nagy dolog. Próbáltátok már egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!