Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elég edzés ez 6-7 Kg fogyáshoz?

Elég edzés ez 6-7 Kg fogyáshoz?

Figyelt kérdés

2 hónap alatt szeretném elérni, és így nézne ki:

Kedden konditeremben egy 1 órás edzés. Szerdán foci edzés, ez 1,5 órás, és elég intenzív. Pénteken 1 órás konditeremben. Szombaton ismét 1 órás konditeremben, és Vasárnap van egy meccsem, de ha nincs akkor foci edzésem van Szombaton egy 60 perces. Van még heti 2 tesi órám, de azok nem eget rengetőek.(Szerdán,Pénteken)

Mit gondoltok kell-e még ide edzés, vagy ennyi bőven elég? Van még egy kis lehetőségem elmenni heti 1x futni, ha kevés lenne, de szerintem elég. Mit gondoltok?

A kaja rendben van, azzal nincs gond. 177cm/77kg 18 éves Fiú vagyok.

2014. jan. 2. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az étrend fontosabb volna.
2014. jan. 2. 22:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Mondom az étrendem rendben.
2014. jan. 2. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Ennyi sport bőven elég ahhoz, hogy elérd a versenysúlyod. Ha az alá akarsz menni akkor koplalnod kell ráadásul visszajön mihelyt abbahagyod az éheztetésed.

A sportban hagyj pihenőt is, mert a szervezetnek szüksége van a regenerációra.

2014. jan. 2. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Pont, hogy nem kell koplalnia. Szálkásító diétával lehet kb. a legértelmesebben fogyni. Ezt kövesse a kondi+aerob mellett, és menni fog. Már ha komolyan ráfér a fogyás.
2014. jan. 2. 22:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Mit értesz szálkásító diéta alatt?
2014. jan. 2. 22:34
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ha már kondizol, illik tisztában lenni a hozzá tartozó étrenddel.

2014. jan. 2. 23:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezeket tudom, elolvastam már 5x. De én konkrétabban gondoltam.
2014. jan. 2. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Konkrétabb? Sárga Kapszula.

A szálkásító diéta nagy vonalakban:

2-3g/ttkg fehérje, ugyanennyi gramm ch, amit lehet változtatni a fogyás függvényében, a lényeg, hogy komplex forrásból legyen meg, 1g/ttkg zsír, főleg telítetlenekből. Napi 5-8 adagba szétosztani az étkezéseket. Mindegyik mellé sok zöldség, napi 1l/20 ttkg víz, zero félreevés.

2014. jan. 2. 23:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezeket mind tudom. Én azt hittem, hogy egy megírt étrendre gondolsz. Mindegy, mindenesetre köszönöm a szándékot. A kérdés még adott, elég-e ez? Mert az amit leírtál, be lesz tartva.
2014. jan. 3. 01:23
 10/11 anonim ***** válasza:
De ha tudod, akkor az étrendet is össze tudod rakni. Mintaétrendet is találsz az említett helyen. Egyébként elég lehet, ha ezzel kalóriamínuszban leszel. Meglátod, hogy elég-e. Ha nem az, akkor iktass be aerob edzést még, különben is heti 3-4-et szoktak javasolni, de szerintem elég lesz.
2014. jan. 3. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!