Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Táncolni szeretnék,16éves...

Táncolni szeretnék,16éves vagyok, és nem tudom ilyen korban ellehet-e még kezdeni. És, hogyha nincs olyan jó mozgásom, fejlődhetek még, meg nincs olyan jó ritmusérzékem, vagy válasszak más szórakozási lehetőséget?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy milyen táncra gondolsz, de ha nincs ritmusérzéked keress inkább valami más hobbit, lehet belőled jó táncos, de sokkal nehezebben mint abból aki tehetséges
2009. nov. 22. 17:54
 2/10 anonim válasza:
szia nem tom hogy hol laksz de kecskeméten van egy hely ahol tuti hogy elkezdhetsz ennyi idősen táncolni :D
2009. nov. 22. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? :)

Amúgy milyen táncra gondoltál?

2009. nov. 22. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
17:55 hol van az a hely, mert én kecsói vagyok
2009. nov. 22. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
valami pörgösre, modern tánc, hip-hop,vmi ilyesmire:) ..köszönöm mindenkinek.
2009. nov. 22. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
és amugy debreceni vagyok.
2009. nov. 22. 21:40
 7/10 anonim válasza:
19:10esnek kméten a Fusion dance odas jártam egy ideig de sajna már nincs rá időm igy nem tok járni 3500,- havonta és heti 2x van am ha felmész a weboldalra ott feltudod hivni a tánctanárokat és több infót is kaphatsz tőlünk a 3 tanár közül Csabát ajánlom kedves nagyon és fiatal 28 éves :D
2009. nov. 23. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
oké köszi:)
2009. nov. 23. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
elkezdeni ellehet de én pl 5 éves korom óta táncolok és van aki csoporttársam csak 15 évesen kezdte hát nem lehetsz annyira szuperül hajlékony már arról nenagyon álmodj meg ha ritmusérzékedsincs akkor hiphop-ról mondj is le sztem (táncvizsgám van balettból,kontrasztból,moderntáncból,társastáncból,majorettéből,néptáncból ez mellett hiphopoztam tudommit beszélek) ha mostkezded szerintem a társastánccal kéne próbálkoznod
2009. nov. 23. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Járj mazsorettre. Azt 16 évesen sztem simán kezdhetsz, főleg Debrecenben. A debreceniek ugyanis a leghíresebbek, mert minden egyszerre csinálnak, pedig olyanokat csinálnak csak, amit sztem bárki meg tud csinálni.
2012. febr. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!