Lányok, nők! Heti kb. hány perc mozgással érzitek magatokat jól a bőrötökben, fittnek?
Figyelt kérdés
Mit mozogsz, milyen rendszerességgel?2013. aug. 13. 09:02
1/2 anonim válasza:
Május óta kezdtem el rendszeresen mozogni, eleinte minden este futottam, most minden reggel futok fél órát. Nem sok, de arra bőven elég hogy kedvet kapjak a naphoz, átmozgassam az izmaim és jó érzés hogy "tettem valamit a testemért". Egyáltalán nem vagyok vékony, de sokkal fittebbnek érzem magam és annyira beleszerettem (pedig eddig utáltam) hogy ha valamikor kimarad akkor az az egész napomat meg tudja bélyegezni.
2/2 anonim válasza:
Nyolc hete kezdtem aerob és súlyzós edzéseket, valamint életmódváltást. Nagyon jól érzem magam és nem mellékesen leadtam 11 kilót azóta.
Heti 6 nap csinálom, általában 40-80 perceket, attól függően hogy mennyire vagyok fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!