Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Heti kb. hány...

Lányok, nők! Heti kb. hány perc mozgással érzitek magatokat jól a bőrötökben, fittnek?

Figyelt kérdés
Mit mozogsz, milyen rendszerességgel?
2013. aug. 13. 09:02
 1/2 anonim válasza:
Május óta kezdtem el rendszeresen mozogni, eleinte minden este futottam, most minden reggel futok fél órát. Nem sok, de arra bőven elég hogy kedvet kapjak a naphoz, átmozgassam az izmaim és jó érzés hogy "tettem valamit a testemért". Egyáltalán nem vagyok vékony, de sokkal fittebbnek érzem magam és annyira beleszerettem (pedig eddig utáltam) hogy ha valamikor kimarad akkor az az egész napomat meg tudja bélyegezni.
2013. aug. 13. 09:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Nyolc hete kezdtem aerob és súlyzós edzéseket, valamint életmódváltást. Nagyon jól érzem magam és nem mellékesen leadtam 11 kilót azóta.

Heti 6 nap csinálom, általában 40-80 perceket, attól függően hogy mennyire vagyok fáradt.

2013. aug. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!