Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rosszak a térdizületeim,...

Sága kérdése:

Rosszak a térdizületeim, ezért nem tudok egylábbal guggolni, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
A kétlábas guggolások,kitörések már nagyon könnyűek még lelassítva is.De mivel nekem gyárilag rossz a térdem így az egylábast nem szeretném erőltetni.De ugye kell lábra is edzeni,akkor most mit csináljak,kondira nincs pénzem,egylábast meg nem merek,itthon meg csak egy 5,10 kg-os tárcsáim vannak az meg kevés.Most ezt hogy oldjam meg?

2013. aug. 6. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Végezd úgy az egylábast, hogy egy melletted lévő széken egy kézzel kapaszkodva rásegítesz a mozgásra.
2013. aug. 6. 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Nehezítsd a 2lábast, használj súlyt, állj lovagló állást mélyen, helyezd a testsúlyod nagyobb részét egy lábra de támaszd magad (könnyíts) a másikkal. Sok kivitelezési mód van.

Tedd rendbe a térdedet, csökkentsd le a gyulladást a szervezetedben, fogd vissza a lektinfogyasztást, fogyassz több omega3 zsírsavat, használj speciális ízület erősítő tornát-edzést.

Szerintem.

2013. aug. 6. 13:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam már,de úgy is eléggé rossz érzés,meg úgy már nem is ér sokat nem?
2013. aug. 6. 13:43
 4/14 anonim ***** válasza:
A semminél többet ér és végezhetsz kitörést is , ha bírja a térded.
2013. aug. 6. 13:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ha konkrét gyakorlatokat is tudnátok még írni,ami ugyan kétlábas,de mégis nehezebb mint a sima,azt megköszönném.
2013. aug. 6. 13:46
 6/14 A kérdező kommentje:
kitörést szoktam csinálni,de érdekes attól nincs bajom,pedig ismerőseim között akiknek ugyan úgy rosszak a térdeik,nekik az se megy.Szoktam bolgár kitörést is csinálni,amikor az egyik lábad hátul fel van téve egy székre és megy az is mégis mintha kevés lenne a terhelkés nem érzem hogy fejlesztene.
2013. aug. 6. 13:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert nyilván növelni kellene a súlyokon, szóval kezdj el gyűjteni nagyobb tárcsákra.:)
2013. aug. 6. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:

igy van , súllyal guggolj ,sokkal stabilabb vagy, térded se teszi tönkre

kell még hozzá valamilyen állvány ,ahonnan leveszed a súlyt

2013. aug. 6. 13:51
 9/14 A kérdező kommentje:
oké tudom csak arra meg mostanában nem lesz lóvém,ezért kérdeztem,hogy nincs-e vmi jó ötletetek.
2013. aug. 6. 13:56
 10/14 anonim ***** válasza:

HM edzésen a széles terpeszben egyik lábhoz guggolást használjuk. Lent van mindkét láb, te állítod be érzésre mekkora terhelés fér bele a terhelt lábadnak.

Egyébként testépítés jellegű a kérdés, vagy erőedzés jellegű, vagy mit edzel pontosan?

2013. aug. 6. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!