Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a megoldás a "nyikorgó"...

Mi a megoldás a "nyikorgó" izületre?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, mindig sportoltam valamit hobbiszerűen, heti 4-5 alkalommal. (33 vagyok)

Sajnos kénytelen voltam kihagyni röpke 2 évet és 3 hónapja kezdtem újra. Korrekt bemelegítés, semmi extra gyakorlat...inkább csak szintfelhozó alapozást csinálok.

Amióta újrakezdtem, azóta szinte folyamatosan "nyikorognak" - nem kattognak - az izületeim, főleg a karjaimban és a mellkasomnál.

Nagyon zavar.... :)

2013. jún. 18. 09:04
 1/6 poiu ***** válasza:
Ez fura, mert a térdnél, vállban szokott kezdődni. Miket sportoltál? Mit sportolsz most?
2013. jún. 18. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Kosárlabda, tenisz, bringázás futás volt korábban.

Most meg egyenlőre tényleg csak felhozáson dolgozok...fekvőtámasz, hasazás. Hívjuk gimnasztikának :)

2013. jún. 18. 12:09
 3/6 poiu ***** válasza:
Ezek nem okozhatják. Van tornász barátom, aki 55 évesen alig bírja felemelni a karját - szétcseszte a vállát, de ők sokat dolgoznak váll mögé. Én a helyedben megnézetném - ha van normális dokid. Az izületvédők nem sokat érnek.
2013. jún. 19. 08:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez új kérdést vetne fel...létezik-e normális doki?! Én nem ismerek ilyet, legalábbis akikkel dolgom volt, azok sokmindent szerettek, csak a munkájukat és a betegeket nem :) Akkor marad a nyikorgás...
2013. jún. 19. 12:56
 5/6 poiu ***** válasza:
Sajna igaz. Akkor marad a bemelegítés, kalcium, D és C vitamin. A porcvédők nem sokat érnek...
2013. jún. 20. 07:47
 6/6 anonim válasza:
Gépzsír.
2017. márc. 8. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!