10 perc futás után ég a talpam. Mi a megoldás erre?
Figyelt kérdés
A cipőm nem egy... futó cipő :D De attól még nem kellene, hogy égjen :O (Betonon futottam, ha az számít) Valami ötlet? :/2013. jún. 22. 22:00
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki hogy dupla zoknit veszel fel, ha ez sem segít, a próbálj meg puhább talajt keresni futáshoz.
3/4 A kérdező kommentje:
1. nek köszi a 2. nak meg... tard :D
2013. jún. 23. 23:35
4/4 anonim válasza:
Mióta tudom az eszem futok..szerintem ha komolyan gondolod nem fogod megbánni ha beruházol egy normális futócipőre. Az sem mindegy hogy van e lúdtalpad vagy bokasüllyedésed, ennek megfelelően válassz cipőt és megoldódik a probléma :) fontos még hogy más ne használja puszika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!