Milyen gyakorlatokat végezzek?
19es! Nem azt mondtam, hogy diéta és hasizomgyakorlat mellett a hátsódból fogysz... Szerintem nem egy ember van, aki csak bizonyos testrésziről fogy, mert onnan akar. Az egy dolog, hogy fogy máshonnan is, de onnan a legtöbbet, ahonnan szeretne, ha annak megfelelő gyakorlatokat végez. És még mindig diéta mellett..
Zárom a vitát. Sziasztok
"Szerintem nem egy ember van, aki csak bizonyos testrésziről fogy, mert onnan akar."
Az agykontroll erre nem terjed ki. Nem uraljuk azokat a biokémiai folyamatokat amelyek egy adott területről felelősek a zsírsavak elszállításáért. Tehát a 'szerintem' itt csak képzelgés. Ne éljünk fantázia világban, alapozzuk a valóságtudatunkat tapasztalatokra, mégpedig következetes és hiteles tapasztalatokra, ne 1-1 ember ámokfutására. Sehol semmilyen tudományos vizsgálat, megfigyelés nem igazolta hogy bármilyen helyi fogyást segítő módszer, gyakorlat létezne. Ezeket csak marketingesek találják ki és használják valamilyen termékek eladhatóságának növeléséhez.
Továbbra sem értem mi volt a bajod a stílusommal. :)
"De szerintem ez akkora baromság :D"
Ez a stílus rendben van (ráadásul úgy, hogy butaságot erőltetsz :) )
"Értelmeztem a szöveget. Te azt állítottad, hogy nincs helyi fogyás, arra, hogy én azt írtam, hogyha valaki hasizomgyakorlatokat végez, akkor miért nem fogy hasból? Márpedig, ha diétázom és végzek hasizomgyakorlatokat, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne fogynék hasból. Ennyi a lényeg. "
Továbbra se érted :) Fogy(hat)sz hasból IS, ha a kaja is renben van mellette. A hangsúly az "IS"-en van. Szóval nem is kell elképzelned, hogy nem fogysz a hasadból, csak nem tudsz célzottan onnan fogyni.
"19es! Nem azt mondtam, hogy diéta és hasizomgyakorlat mellett a hátsódból fogysz... Szerintem nem egy ember van, aki csak bizonyos testrésziről fogy, mert onnan akar. Az egy dolog, hogy fogy máshonnan is, de onnan a legtöbbet, ahonnan szeretne, ha annak megfelelő gyakorlatokat végez. És még mindig diéta mellett.. Zárom a vitát. Sziasztok"
Pedig ,de a hátsódból Is fogy(hat)sz. Ez a lényeg és ezt nem érted meg. Szerintem meg nincs olyan ember, aki csak bizonyos testrészeiről fogy, vagy akkor ő valami más bolygóról származó egyed. :)
És továbbra se érted, hogy az izom és a zsír között nincs összefüggés, tehát hiába dolgoztatod meg a zsír alatt izmot, a test lehet máshonnan fog először zsírt bontani.
- mert mozgással könnyebb kalória deficitet elérni
- mert a mozgástól gyorsul az anyagcsere -> gyorsabb fogyás
- mert mozgással könnyebb az izmot megtartani és zsírból fogyni
- mert a mozgás egészséges
A diéta meg nem :D
Na csáó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!