Milyen gyakorlatokat végezzek?
Figyelt kérdés
Elég összetett problémám van. A hasamból szeretnék fogyni, illetve izmosítani. A combomon is van egy kis felesleg, viszont így is nagyon csúnyán meg van ereszkedve rajta a bőr (régen sajnos sokat fogytam és híztam), így nem igazán tudom mit sportoljak, mit tornázzak. Rubint Rékára edzettem már párszor. Viszont nem szeretnék máshonnan fogyni, a melleimből főleg nem. Lehetséges ez? Miért mondjátok azt sokan, hogy nincs helyi zsírégetés? Azzal, hogy mondjuk odafigyelek az étkezésemre, és hasizomgyakorlatokat végzek nem fog fogyni a hasam??? Nem kell leugatni, csak nem értek ehhez :/2013. aug. 1. 11:06
1/32 anonim válasza:
ha fogysz akkor az egész testedről fogyni fogsz :D nem csak hasról + még ha keményen edzed is a hasad attól nem lesz laposabb max a zsír alatt brutális kocka hasad növekszik csak nem látszik :)
2/32 A kérdező kommentje:
De szerintem ez akkora baromság :D Olvastam is valahol (már nem tudom hol), hogy lehet fogyni a hasizomgyakorlattól is, hiszen mozgatva van, így nem áll meg rajta a zsír, hanem lassan eltűnik.
2013. aug. 1. 11:14
3/32 A kérdező kommentje:
De a hasizomgyakorlatok arra jók legalább, hogy feszesítsék rajta a bőrt?
2013. aug. 1. 11:16
4/32 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés, hasizomgyakorlatoktól nem fogy a hasad. Kalória mínusz kell zsírleadáshoz és nem tudod irányítani a zsírleadás helyét. Mindenkinek genetikailag meghatározott, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Ez van, hiába nem tetszik. Mellből is fogsz leadni, nem tudod befolyásolni!
És:Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
5/32 A kérdező kommentje:
Akkor mondjuk azt, hogy szálkásítani szeretnék, anélkül, hogy a bőröm lógjon a hasamon és anélkül,hogy a combomon még rondább legyen. Ezt így lehet?
2013. aug. 1. 11:30
6/32 anonim válasza:
Persze. Szálkásító diéta kell, azaz magas fehérjebevitel, alacsony szénhidrát. Mellé heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás, bicaj. És heti pár torna vagy erősítő edzés is jó lenne: guggolás, kitörés, vagy akár Réka.:)
7/32 A kérdező kommentje:
Így már értem. Tehát mondjuk ha heti 3-4 alkalommal lépcsőzöm (egy másik kérdésben olvastam, hogy azt is lehet), illetve Rékára tornázom, akkor elérhetem azt, hogy fogyjak a hasamból anélkül, hogy gond lenne a bőrömmel, illetve a combomon a bőrrel?
2013. aug. 1. 11:36
8/32 anonim válasza:
igen, jó a lépcsőzés is, és igen jó étrenddel, edzéssel nem lesz gond a bőrrel.
9/32 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
Még annyit hagy kérdezzek már: hogyha ezeket csinálom, akkor szebb lehet a combomon a bőr, feszesebb lehet, vagy már végleg ilyen marad?
2013. aug. 1. 12:00
10/32 anonim válasza:
Ha súlyzós terheléssel guggolsz és kitöréseket is végzel, akkor feszesebb lesz egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!