Most diétába fogok kezdeni, és súlyzós edzés mellett mit mozogjak, hogy szálkásodjak?
Figyelt kérdés
1500-1700 kcal-t viszek be majd naponta. 200g fehérje, és kb 50-70g ch. zsír max 10g. 70kg 175cm vagyok, és elvileg a napi alap anyagcserém 1700-1800 kcal, tehát már ha nem mozgok semmit, akkor is fogynék. DE! Súlyzós edzés mellett(heti 3-4.) Hetente 3-4x 2 órát focizok is. Ez minimum 500kcal, de , ha intenzívebben csinálom lehet 1000 is szerintem. Kell még nekem intervallumos futás, vagy csak simán aerob, lassú zsírégető futás, vagy ez bőven megteszi? Mit gondoltok, ti mit csinálnátok a helyemben?2013. jún. 11. 20:52
31/32 anonim válasza:
Marha hitetlen vagy !
Már bocs.
De mintha nem is akarnád megoldani a problémádat...
32/32 A kérdező kommentje:
Azért vagyok hitetlen, mert tudom, hogy még Napszámba is van egy 15 perces reggelire való szünet, meg fél 12-kor egy fél órás, ez pedig gyereknek való munka, és csak egy 15 perces van(elvileg)? Miért ne akarnám megoldani a problémáimat? Pont azért írtam ki a kérdést, hogy minél egyszerűbben oldjam meg.. :D
2013. jún. 12. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!