Most diétába fogok kezdeni, és súlyzós edzés mellett mit mozogjak, hogy szálkásodjak?
Nem ahhoz lőttem be, hanem ennyit enged a pénztárca.. :D
De nem csökkentem drasztikusan, direkt csökkentettem eddig fokozatosan, és zsírégető mellett nem lesz baj, mert megszünteti az éhségérzetet egy bizonyos szintig. Remélem elég lesz a foci, mert az a 10-15 perc intervallumos edzés annyira kimerít, hogy abból a 2 óra fociból max 30 perc, ha intenzív. Igaz, felpörög az anyagcsere, de mégsem olyan élvezetes. :S
Nincs pénzed pl rizsre? :D Ne viccelj, 300ft 1 kg :D
Ha fokozatosan csökkentetted, akko nicns baj, de egészségtelennek tartom az alap anyagcsere alá vinni a kalóriabevitelt, főleg, ha komolyabban is mozogsz. A leírt mennyiség meg még mindig kevesebb, mint 1500-1700kcal.
A zsírégetéshez nem kell intenzív mozgás, sőt az aerob tartomány a kedvezőbb!
Power protein helyett Aminostar Sweet Whey, abban nincs ch, és színtiszta 100%-os fehérje, abból 20-40-20g-ot viszek be.
180, nem 150, de itt van: [link]
1 adag 80g, abban 80g fehérjét ír.. Én csak azt mondom amit látok. De 180-190 gramm fehérje elég, gondolom, akkor még egyek sovány túrót, vagy mit kellene hozzá tenni? mert hús éppen hogy elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!