Most diétába fogok kezdeni, és súlyzós edzés mellett mit mozogjak, hogy szálkásodjak?
Figyelt kérdés
1500-1700 kcal-t viszek be majd naponta. 200g fehérje, és kb 50-70g ch. zsír max 10g. 70kg 175cm vagyok, és elvileg a napi alap anyagcserém 1700-1800 kcal, tehát már ha nem mozgok semmit, akkor is fogynék. DE! Súlyzós edzés mellett(heti 3-4.) Hetente 3-4x 2 órát focizok is. Ez minimum 500kcal, de , ha intenzívebben csinálom lehet 1000 is szerintem. Kell még nekem intervallumos futás, vagy csak simán aerob, lassú zsírégető futás, vagy ez bőven megteszi? Mit gondoltok, ti mit csinálnátok a helyemben?2013. jún. 11. 20:52
21/32 A kérdező kommentje:
Akkor legyen a 80 helyett 60 gramm, az már reálisabb, nem? Úgy is fog még anyám főzni az általam megcsinált kaján kívül is húst egy héten minimum 1x, és egyéb fehérjedúsabb(nem szemét) ételeket is. Akkor még abból is tudok hozzátenni.
2013. jún. 12. 15:06
23/32 A kérdező kommentje:
1 hét és 17.
2013. jún. 12. 15:36
24/32 anonim válasza:
Akkor ne játszad itt a hülyét és fogd fel, amit írunk !
25/32 A kérdező kommentje:
Felfogtam én, csak nehezebb megvalósítani.. Már csak attól félek, hogy munkanapokon mi lesz.
2 lehetőség: vagy reggel fél 4-kor kelek, és bemegyek dolgozni 2-ig, 4-re itthon vagyok, utána edzek, de munka közbe nehéz beosztani a kaját.
Vagy, délutáni műszak, este 10-kor végzek, és fél 1-kor indulok hazulról. Tehát akkor reggel kell edzeni, az meg fura. De csak a kajabeosztástól félek munkanapokon. Habár nem sok az az 50g csirkemell meg 50g rizs, meg akkor este ennék inkább, és meginnék 1 turmixot. Ez szerintetek rendben?
2013. jún. 12. 15:45
27/32 A kérdező kommentje:
könnyű fizikai munka, doboz pakolás, selejt termék szűrés, stb..
2013. jún. 12. 15:56
28/32 Osynho válasza:
Mi a nehéz a kaja beosztásában? Műanyag doboz, kaja bele, viszed magaddal, aztán eszed nap közben.
29/32 anonim válasza:
Nincsenek szünetek?
Pedig mellette meg kell oodani az evést !
Olyan nincs, hogy nem eszel míg dolgozol...
30/32 A kérdező kommentje:
Elvileg egy 15 perces szünet van(habár ezt nehezen hiszem el). Még nem voltam, de nemsokára azt is elkezdem, és holnap után kezdődik a diéta.
2013. jún. 12. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!