1hónap kondi után kreatin kúra?
Figyelt kérdés
üdv érdekel,ha nyomok egy kreatin kúrát mifog történni gyorsabb izomépítés? mikor látszik,ha kreatint szedek?tudtok valami jót?2013. máj. 20. 14:23
1/32 dirtboy válasza:
mehet akár 1 hónap után is nincs akadálya de még ilyenkor egyébként is gyorsan fejlődsz
2/32 anonim válasza:
Mehet most is, de nem csodaszer, azt ne várd, hogy izomállat leszel tőle hetek alatt. Sima monohidrát port vegyél, a márka az mindegy.
3/32 A kérdező kommentje:
mekkora kiszerelés?hogy megy egy kúra?
2013. máj. 20. 14:57
4/32 A kérdező kommentje:
mennyi izomra számíthatok egy kúra után?
2013. máj. 20. 15:12
5/32 dirtboy válasza:
legalább 500g legyen a kiszerelés,50napnál tovább ne tartson persze ha 500ast veszel nem is fog.
6/32 dirtboy válasza:
hogy mennyi izom az attól is függ mennyi ideig tart a kúra max 2kiló izom ha 50 napos kúra van.
havi 1kiló izommal lehet számolni így kezdőként.
7/32 A kérdező kommentje:
Természetesen a kaja rendben én így simán híztam 3kg.
Tehát ezen felül +2?
2013. máj. 20. 15:18
8/32 dirtboy válasza:
nem egészen,ha most gyorsan fejlődsz akkor a kreatin csak egy nagyon minimálisat fog hozzá adni,pont emiatt nem szokták ilyenkor alkalmazni hanem csak akkor mikor már lassul a fejlődés.
9/32 A kérdező kommentje:
Hát a hátam lassan fejlődik azt szeretném gyorsítani?
És amúgy ez,hogy működik hogy szívja magához a vízet az izom vagy valami ilyesmit csinál a kreatin nem?
Többet kell inni?
2013. máj. 20. 20:50
10/32 anonim válasza:
Igen, vizet tart vissza az izomsejtekben, így a hidratált sejtekben gyorsulnak az anabolikus (izomépítő) folyamatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!