A kreatin úgyis növel izom tömeget, ha mellette nem szedek semmit vagy egymagában nem ér semmit?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 21:37
1/4 anonim válasza:
Növeli akkor is !
Mellé sok vizet ! :)
2/4 anonim válasza:
a fontossági sorrend: rendes étrend, rendes edzés ( kezdőknek szerintem fordítva, de ebbe ne follyunk bele), fehérjepor+ dextróz, és csak ez után jön a kreatin, l-karnitine, glutamin es bcaa(ami inkabb szalkasitasnal fontos) es a teljesktmenyfokozok.
3/4 poiu válasza:
NJT: menjünk belé: 1) melózz, 2)olvass 3) kérdezz 4) végy minket komolyan, hogy komolyan vehessünk téged, és 5) innentől vitás, de ideáig el se jutsz, szerintem kreatin, ha szegény vagy mint én.
4/4 anonim válasza:
Töltögetheted a kreatinraktáraidat, de ha nem tudod, hogy az izommunkában mi a szerepe, akkor nincs miről beszélni. Irdatlan hasmenésre viszont számíthatsz, ha edzés nélkül kreatin-kúrát csinálsz, egy deka izom nem fog így feljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!