Rúdtánc elkezdése 16 évesen? Nem túl korai?
Figyelt kérdés
Nem sport jellegűleg hanem szexuális jellegű módon. Mert apa szerint ezt nem tudja elképzelni 20 éves kor alatt. Szerintem viszont sportnak jó. Csak félek, hogy ez még nem az én koromnak való. Van aki ennyi évesen rúdtáncol?2013. máj. 13. 20:46
11/11 anonim válasza:
15 éves vagyok és pár hete kezdtem a rúdtàncot :) Ez egy igen komoly sport, nem sztriptíz és kur.válkodàs. Leginkább erőgyakorlatokat és forgàsokat csinálunk.
Apudnak meg mutass meg pár videót versenyekről. Ja és nézz meg néhány magyarorszagi rúd fitnesz kft. oldalát vagy menj el egy próbaóràra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!