11 éves fiú vagyok kockahasat szeretnék nagyon korai?
Figyelt kérdés
Egy lány miatt aki írtóra tetszik :)2013. máj. 3. 11:44
1/6 anonim válasza:
Majd ha túl leszek a kamaszkoron. Akkor ugyanis teljesen meg fognak változni a tested arányai. Ezért butaság az is, ha azon aggódnak a lányok 12-13 évesen, hogy kell-e szilikon mell? Ja meg a 10-11 éves korban tartott fogyókúra sem igazán a ti korosztályotoknak való. Elhízott asszonyoknak találták ki.
2/6 A kérdező kommentje:
Kössz csak olyan hétkönapi testem van januárban 60 kg voltam
mostanra meg már 50.1 sportoltam és vékony vagyok egy kis zsírral amit azt mondanak kell apum zsírokból fejlesztette ki az izmait igen lehetséges fura meg egy lány sincs az életemben a családban léve 2-őn kívűl apum is keveset van itthon suliban meg más úgyhogy egy igazi férfi nuku
2013. máj. 3. 12:11
3/6 anonim válasza:
"apum zsírokból fejlesztette ki az izmait"
Nem mondott igazat, avagy nem ért hozzá. ugyanis zsírszövetből soha a büdös életben nem lesz izomszövet. Izmok meg izomszövetekből állnak.
11 évesen inkább a tanulással foglalkozz mint a lányokkal.
4/6 anonim válasza:
Barátom ez olyan korai mint a magömlés!
5/6 anonim válasza:
Tizenöt évvel vagyok nálad idősebb és asszony (babám is van). Ne vedd be ezt a szöveget, aki csak a külső alapján ítéli meg a másikat, az vagy ostoba, vagy kifogást keres. A valódi szerelem nem korfüggő, az vagy leterít egy perc alatt, vagy azzal kezdődik, hogy de jó is veled. Az a gond, hogy a ti korotokban a lányok sokkal érettebbek, mint a fiúk és az idősebb fiúk tetszenek nekik. Később ez persze meg fog változni. Ne keseredj el, sok lány fog még beléd szeretni, te is beléjük. Ha ez most nem jön össze, lesz másik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :) Csak hát senki nincs a családon kívül életemben még állat se -.- , nem is ezért szerettem volna hanem hogy tetszek a lányoknak. meg hogy más lány is lesz köszönöm az utolsó válaszolónak okos válasz volt , mindegyik de ez a legjobb az előtte lévő meg vicces komolysággal :D
2013. máj. 3. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!