Firefox785 kérdése:
15 évesen korai a testépítés?
Figyelt kérdés
azaz mien kihatása van a későbbi már kifejlett izomzatra? és káros a nagyobb súlyok használata illetve ha káros mien szempontból?2012. okt. 18. 20:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem az a káros, ha valaki nem tud 15 évesen helyesen írni. Egyébként mehet az edzés, de legelőször csak átmozgató edzést végezz!
2/4 anonim válasza:
mehet, de még a nagy súlyos guggolásokat, támasz nélküli kétkezes evezéseket, felhúzásokat kerüld a gerinc és az ízületek védelme miatt.
3/4 dirtboy válasza:
mehet a testépítés de előző kérdésedből gondolván mondom hogy a konditeremtől meg pár kiló plusz izomtól nem fogsz jobban verekedni,ha bunyózni akarsz akkor inkább küzdősportot válassz.
4/4 Éndzsöl válasza:
Én is akkor kezdtem... :) És pont úgy, ahogy Montez írta. Nagy súlyos guggolások, felhúzások nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!