14 éves korban elkezdeni a testépítést még korai?
Szerintem meg nem korai,csak ésszel kell csinálni.Eleinte ne dolgozz nagy súlyokkal,inkább a magasabb ismétlésszámra törekedj,valamint tanuld a helyes végrehajtást,a kajádból meg fokozatosan szűrd a szemetet.
Majd egy idő után kezdesz belejönni,és 1-2 éven belül már egy magasabb szinten tudod űzni a sportágat.
Mellette persze toljad a saját súlyos edzést,ahogy írták,sokat segít;)
Késő sztem ahoz h profi légy 10-11 éves korodban el kell kezdeni testépíteni Nekem van 1 haverom aki testépítő vb-ok és már 9 évesen edzett rá most persze ne emelj még súlyt csak menj ki az edző terembe és fuss meg feljezd az állóképességedet h majd késöbb bírd a komolyabb edzést!
Sok sikert hozzá
10-11éves korban?
te beteg vagy
nézd már meg Tóth Danit vagy akár melyiket 8-9év alatt mit értek el.
nem 20éves korban kell profi kártyát szerezni,Mr olympia sem volt még tán senki 30éves kor előtt.
na a profi kártyamegszerzése a nehéz 30alatt hanem a mr.olyimpián a sikeres részvétel,mondjuk első 5ben benne lenni
azt hiszem 1első még nem lett ott senki 30 évnél fiatalabb
de itt van Dudás Ádám egy felfelé törekvő komlóstetői srác akit ha megnéztek a scitec megateszt /2008/ban hogy nézett ki,aztán a teszt végére meg hogy néz ki,most még mindig nem óriási tömeggel rendelkezik de haver összefutott vele a metropol fitnessben /miskolc/ és ő a 179cm-jével és a 110kilós súlyával azt mondta hogy úgy nézet ki Ádám mellet mint egy kis hülye gyerek./Ádám 174-175cm egyébként/
rengeteget fejlődött,én mikor találkoztam vele 2009 vagy talán 8végén a munkahelyén akkor még korán sem volt olyan mint most.
ezzel az Ádámos sztorival azt akarom mondani hogy ha tényleg versenyezni akar valaki akkor nem kell már 10évesen kezdeni hanem elég később de akkor profin csinálni mindet és nem töketlenkedni, és akkor jön az eredmény hamar.
persze mindannyian tudjuk hogy nem csak tápkieget használ hanem koxot is de ez természetes az élsportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!