14 éves korban elkezdeni a testépítést még korai?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 17:10
11/17 dirtboy válasza:
ma 13:04 azt ugye te is érzed legbelül hogy baromságot írtál
ilyet te hol olvastál vagy tanultál hogy az izom ráfeszül a csontra és nem hagyja nőni?
összekevered a fa és a borostyán történetet az emberi testtel.
ha mégis olvastál ilyet akkor szívesen elolvasnám én is,be linkelhetnéd.
köszi
12/17 anonim válasza:
Ez attól is függ mennyire vagy fejlett testalkatilag.Legjobb ha csak a saját testsúlyoddal edzel és olyan gyakorlatokat végzel amik nem terhelik meg a gerincoszlopot.Pl:guggolást,nyakból nyomást ne csinálj ezekkel várj még két-három évet.
13/17 anonim válasza:
Szerintem a többiek egy kicsit elkallódtak a kérdezőnek a válasz adására... Egyébként ezt csak te tudod hogy készen állsz-e a fejlődésre persze ennyi idősen komolyabban nem kell ebben egyetértek a többiekkel de viszont az a 9-11 kor az brutális az szerintem is hülyeség... Öhm kezdhetnéd mondjuk minimálisan nem egy komoly edzés tervel hanem ilyen kis kóstolj bele a dolgokba meg igen kardiozz! (állóképesség fejlesztése) Ez azért fontos mert fel kell készítened az izmaidat a súlyokhoz. Amúgy meg semmi sem korai ha azt te úgy gondolod! :)
14/17 A kérdező kommentje:
én speciel 14 évesen kezdtem most vagyok 16 és semmi bajom nincs tőle csak érdekelt hogy bekövetkezhet-e fejlődési rendellenesség
2011. dec. 16. 18:49
15/17 anonim válasza:
Ha odafigyelsz és nem úgy csinálod mint az őrült,akkor nem.Csak steroidokat nehogy elkezdjél szedni mert akkor igen
16/17 A kérdező kommentje:
szteroid az nálam tabu. :)
2011. dec. 25. 22:13
17/17 anonim válasza:
Nincs is értelme,hacsak nem versenyezni akarsz és ebből megélni ami idehaza lehetetlen.Meg később megbosszúlja magát és itt tök mindegy ki mit mond,tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!